Οι ΗΠΑ δώρισαν ένα εκατομμύριο δολάρια στο Κοσσυφοπέδιο




Οκτώβριος 5, 2017. 19:32

Η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών δώρισε $ 1.000.000 στο υπουργείο Εσωτερικών για την προώθηση της τεχνολογίας των πληροφοριών και συγκεκριμένα για να βοηθήσει στην καταπολέμηση των παράνομων δραστηριοτήτων στα σύνορα, το παράνομο εμπόριο και την καταπολέμηση της τρομοκρατίας, όπως ανέφερε ο πρέσβης των ΗΠΑ, Γκρεγκ Ντελάβι.



«Την περασμένη εβδομάδα, 10 αξιωματικοί εκπαιδεύτηκαν στη χρήση ανιχνευτών ναρκωτικών και εκρηκτικών συσκευών, από τη συνοριακή αστυνομία, την υπηρεσία προστασίας από την ακτινοβολία του Κοσσυφοπεδίου και την υπηρεσία πυρηνικής ασφάλειας, καθώς και τη συνήθη αστυνομία για τη διάρκεια της επιχείρησης για τη χρήση ανιχνευτών ακτινοβολίας. 

Η επικαιροποίηση της τεχνολογίας των πληροφοριών στην αστυνομία των συνόρων θα επιτρέψει την αποτελεσματικότερη καταπολέμηση των παράνομων δραστηριοτήτων στα σύνορα», δήλωσε ο Ντελάβι.


Εκτός από την τεχνολογία αυτή, οι ΗΠΑ έκαναν δώρο ένα όχημα με πλήρες εξοπλισμό προς τον Οργανισμό Πυρηνικής Ασφάλειας και Ακτινοβολίας του υπουργείου Εμπορίου και Βιομηχανίας, σημειώνει το δημοσίευμα.


(Στοιχεία από rtklive.com)
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr