Βαγγέλης Ντούλε: «Μαύρο πρόβατο» ο Έντι Ράμα για σχέσεις Αλβανών και Ελλήνων



«Αναφορές Αλβανίας-Ελλάδας, Ντούλε από την Μπομποστίτσα: Μας αρέσει ο λαός, ο Ράμα είναι το πρόβλημα»


Οκτώβριος 29, 2017. 21:24

Από την Μπομποστίτσα, όπου κάθε χρόνο οι επικεφαλής της (ελληνικής) μειονότητας  τιμούν τους συμπατριώτες τους σε ένα στρατιωτικό νεκροταφείο, ο Βαγγέλης Ντούλε προσπάθησε να καθορίσει τον πρωθυπουργό της Αλβανίας,  Έντι Ράμα, ως «μαύρο πρόβατο» όχι μεταξύ των κυβερνήσεων Τιράνων –Αθήνας, αλλά μεταξύ των δύο λαών.



«Πρέπει να είμαστε ήρεμοι και υπερήφανοι για τη σχέση που έχουμε δημιουργήσει μεταξύ των δύο λαών. Είναι σχέσεις στο υψηλότερο επίπεδο. Αν υπάρχει ένα πρόβλημα μεταξύ της χώρας μας και της Ελλάδας, δυστυχώς,  αυτό είναι μόνο ο πρωθυπουργός Έντι Ράμα,  που θέλει να επιβάλει μια ατζέντα που βρίσκεται σε ασυνέχεια με τα συναισθήματα και τις επιθυμίες του αλβανικού λαού», δήλωσε ο Ντούλε.


Η σύγκρουση μεταξύ των δύο πολιτικών ανδρών και στη συνέχεια με την Αθήνα και τα Τίρανα, ήρθαν μετά την αυτοδιοικητική μεταρρύθμιση και με τις ενστάσεις του Ράμα για τη συμφωνία των θαλασσίων υδάτων, το ζήτημα των τσάμηδων και την εμπόλεμη κατάσταση., σημειώνει το δημοσίευμα.


(Στοιχεία από epavarura.com, tesheshi.com )



--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr