Σκόπια: Εντοπίσθηκαν 13 μετανάστες που πέρασαν τα ελληνο-σκοπιανά σύνορα




«Ο μικτός έλεγχος της αστυνομίας από το συνοριακό σημείο ‘Μπογκορόντιτσα’ χθες το βράδυ εντόπισε 13 μετανάστες κοντά στη Στρούμιτσα»




Νοέμβριος 11, 2017. 20:29

Σκόπια.

Το υπουργείο Εσωτερικών ανακοίνωσε ότι χθες το βράδυ στις 20:00 περίπολος ένστολων αστυνομικών στην οποία συμμετείχαν και αστυνομικοί από την Κροατία- που βοηθούν το έργο τους, εντόπισαν  στην εθνική οδό Γευγελής- Σκοπίων, κοντά στο χωριό Ούντοβο δύο ύποπτα οχήματα, ένα όπελ βέκτρα με πινακίδες από το Στιπ και ένα φορντ μοντέο με πινακίδες Γευγελής.



Η μικτή περιπολία έκανε σήμα με ακουστικό σήμα στα οχήματα να σταματήσουν, αλλά αυτά ανέπτυξαν ταχύτητα και βγήκαν στην περιφερειακή οδό προς την Στρώμνιτσα. 


 Στις 20:45 κοντά στο φράγμα του χωριού Βόντοχα ο οδηγός του 'Φορντ Μοντέο' παράτησε το όχημά του και ανέβηκε στο 'Όπελ' και με υψηλή ταχύτητα έφυγαν προς το χωριό Βόντοχα της Στρώμνιτσας.


Οι αστυνομικοί βρήκαν στο όχημα Φόρντ Μοντέο 10 μετανάστες και άλλους τρεις στο ύπαιθρο, τους οποίους  έβγαλαν οι διακινητές από το Όπελ.


Οι μετανάστες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο αστυνομικό σταθμό της Μπογκορόντιτσα των συνόρων (έναντι μεθοριακού σταθμού Ευζώνων)  για τις περαιτέρω διαδικασίες (επιστροφή στην Ελλάδα;).


( Στοιχεία από sitel.com.mk)


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr