Νέος Δήμαρχος Σκοπίων: Θα απομακρυνθούν όλα τα αγάλματα του σχεδίου «Σκόπια 2014»




«Μπογκντάνοβιτς: Όλα τα μνημεία από το «Σκόπια 2014» που είναι παράνομα θα απομακρυνθούν»

Νοέμβριος 3, 2017. 15:30

Σκόπια.

 Ο νέος δήμαρχος του δήμου Κέντρου (των Σκοπίων),  Σάσα Μπογντάνοβιτς, (ο  οποίος εξελέγη στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου,  με το κυβερνών κόμμα SDSM),  δήλωσε ότι θα συστήσει μια επιτροπή για να εξετάσει την ενδελεχή διευθέτηση του σχεδίου «Σκόπια 2014» ( της κυβέρνησης του Νίκολα Γκρούεφσκι).


«Όλα τα μνημεία τα οποία ανεγέρθησαν χωρίς να υπάρχουν οι αρμόδιες αποφάσεις (του Δήμου) θεωρούνται ως παράνομα και θα απομακρυνθούν», δήλωσε Μπογκντάνοβιτς.


Ο δήμαρχος κάλεσε τους πολίτες και του υπαλλήλους του δήμου να συνεργασθούν ανοιχτά, για να δημιουργηθεί ένα Κέντρο (των Σκοπίων) για το οποίο θα είμαστε όλοι υπερήφανοι.


Σήμερα είναι η επέτειος των σαράντα ετών  του Δήμου Κέντρου.  Ο δήμαρχος Σάσα Μπογντάνοβιτς τόνισε ότι αυτό που υποσχέθηκε στην προεκλογική εκστρατεία του, έχει, ήδη, αρχίσει να γίνεται και σε τέσσερα χρόνια, όταν ο δήμος θα έχει τα 45α γενέθλιά του ,ο δήμος θα είναι πιο όμορφος στην κεντρική εμφάνιση για τους δημότες.


«Εγώ και η ομάδα μου θα είμαστε πάντα ανοιχτοί σε εσάς, στους δημότες.  Θέλουμε τις προτάσεις σας και τις ιδέες σας πως θα γίνει το Κέντρο ένα όμορφο μέρος για να ζήσετε. Από κοινού θα λύσουμε όλα τα προβλήματα, θα δώσουμε τέλος στην αστική απομόνωση, θα απαλλαγούμε από τα πεζοδρόμια και θα εισαγάγουμε τη λειτουργία μιας χαμηλής κυκλοφορίας για να είναι ασφαλέστερη η κίνηση, πράττοντας ό, τι μπορούμε για τη μείωση της ρύπανσης».


Πρόσθεσε ακόμη  ότι ο δήμος του Κέντρου θα δημιουργήσει ένα ακόμη νηπιαγωγείο και θα ολοκληρώσει ένα νέο σχολείο  στα όριά του.



(Στοιχεία από makfax.com.mk)
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr