Αλβανικός Στρατός: …Λιποτάκτησαν κομάντο που πήγαν για εκπαίδευση στο Λονδίνο!




Η υπουργός Άμυνας Όλτα Τζάσκα προσπάθησε να καλύψει  το περιστατικό  με τους λιποτάκτες Αλβανούς στρατιώτες

Νοέμβριος 16, 2017. 19:19

Τίρανα.

Ένα σοβαρό περιστατικό έλαβε χώρα πριν από λίγες ημέρες με μερικούς στρατιώτες μιας μονάδας καταδρομέων περιπλέκοντας  το Υπουργείου Άμυνας σε ένα  διεθνές σκάνδαλο.



Πηγές του δημοσιεύματος αναφέρουν ότι τέσσερις  Αλβανοί στρατιώτες κομάντο που πήγαν για εκπαίδευση στο Λονδίνο δεν επέστρεψαν στην έδρα της υπηρεσίας τους,   με αποτέλεσμα να τεθούν  σε συναγερμό οι τοπικές αρχές.


Υπάρχει η υποψία ότι έχουν λιποτακτήσει και κρύβονται στη Μεγάλη Βρετανία, ενώ θα έπρεπε τώρα να βρίσκονται πίσω στην πατρίδα τους.


Το δημοσίευμα επισημαίνει ότι  οι λιποτάκτες έγιναν άφαντοι στα  τέλη Οκτωβρίου, αλλά κρατήθηκε μυστικό από το Υπουργείο Άμυνας.


Είναι ένα σοβαρό συμβάν που κλονίζει τις σχέσεις  της Αλβανίας με τις χώρες του ΝΑΤΟ, γιατί τώρα δεν θα μπορούν να πηγαίνουν στρατιώτες  από τη χώρα μας για εκπαίδευση σε χώρες όπως το Ηνωμένο Βασίλειο και τις  ΗΠΑ ( καθώς οι Αλβανοί μηχανεύονται  χίλιους τρόπους να φύγουν από την Αλβανία και να ζήσουν στις χώρες αυτές).




«Αποκλειστικό/ Είχαν πάει για εκπαίδευση τέσσερις στρατιώτες κομάντο και λιποτάκτησαν στο Λονδίνο»



(Στοιχεία από albeu.com)

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr