Η Αλβανία θα φιλοξενήσει τρομοκράτες του 'Ισλαμικού κράτους' για ‘ανθρωπιστικούς λόγους’;



 «Ο πρωθυπουργός Έντβιν (Ράμα) θα φιλοξενήσει τρομοκράτες της  ISIS στην Αλβανία;»

Νοέμβριος 25, 2017. 18:53

Η αλβανική κυβέρνηση αδειάζει τους Ιρανούς αντικαθεστωτικούς που φιλοξενεί σε παλιά πανεπιστημιακά κτήρια στα Τίρανα, προκειμένου να εγκατασταθούν σε αυτά οικογένειες τζιχαντιστών του ‘ισλαμικού κράτους’ που εγκαταλείπουν το Ιράκ και τη Συρία. Η εγκατάσταση αυτή γίνεται για «ανθρωπιστικούς λόγους».


Αυτό αναφέρει αλβανικό δημοσίευμα,  ο συντάκτης του οποίου επικαλείται πληροφορίες από τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.


«Σύμφωνα με την συντάκτρια του άρθρου , Άννε Σίνγλετον, στα προάστια των Τιράνων, στα κτήρια ενός ιδιωτικού  πανεπιστημίου που έκλεισε η κυβέρνηση Ράμα αντί των Ιρανών θα εγκατασταθούν μέλη των οικογενειών των μαχητών του Daesh (ISIS) που θα φύγουν από το Ιράκ και τη Συρία. Αυτή η μετακίνησή τους γίνεται για «ανθρωπιστικούς λόγους», όπως σημειώνεται.


«Είναι αλήθεια ότι η Αλβανία, ως σύμμαχος της Αμερικής, έχει αποδεχθεί το αίτημα των ΗΠΑ, να στεγάσει όχι περισσότερους από 10 Ουιγούρους που απελευθερώθηκαν από τη φυλακή του Γκουαντανάμο, αλλά και πολλές άλλες χώρες από όλον τον κόσμο, κυρίως μικροσκοπικών κρατών, όπως το Ναουρού, που δέχθηκε Ουιγούρους, όπως η Αλβανία».


Πιστεύουμε, σημειώνει το αλβανικό δημοσίευμα, ότι οι οικογένειες των τρομοκρατών του Daesh που σκοτώθηκαν στα πεδία των μαχών στο Ιράκ και τη Συρία είναι πιθανόν να έρθουν στην Αλβανία.


Παζάρια του Ράμα για να κλείσει ανοικτά θέματα της Αλβανίας



Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι νέες γυναίκες και τα παιδιά τους ή ακόμη και εξώγαμα μωρά των τρομοκρατών,  έχουν δημιουργήσει μια χαώδη κατάσταση στις δυτικές χώρες, ειδικά στις Ηνωμένες Πολιτείες.


Η κυβέρνηση Ράμα είναι πιθανόν να σιωπά για την φιλοξενία στην Αλβανία των οικογενειών των τρομοκρατών, ευελπιστώντας σε αντάλλαγμα την αμερικανική υπόσχεση να ‘κλείσει το μάτι’ στα σκληρά και μαλακά ναρκωτικά που παράγονται ή  διέρχονται  από την Αλβανία, όπως επίσης και την παρακολούθηση και παράδοση όπλων, πυρομαχικών και εκρηκτικών από την Αλβανία προς τις ευρωπαϊκές χώρες, σημειώνει το δημοσίευμα.



(Στοιχεία από citynews.al)


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr

τρομοκρατία, Ισλαμικό κράτος,