Σινά: Συγκρούσεις αιγυπτιακού στρατού – τρομοκρατών



 Φωτό από τη σελίδα του αιγυπτιακού στρατού στο Facebook- καταστροφή οχήματος των τρομοκρατών στο Σινά

Νοέμβριος 21, 2017. 20:16

Ο αιγυπτιακός στρατός ανακοίνωσε σήμερα ότι σε συγκρούσεις που έλαβαν χώρα στο βόρειο Σινά, σκοτώθηκαν πέντε τρομοκράτες.



Συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος του αιγυπτιακού στρατού, Ταμέρ ελ Ρεφάι ανέφερε ότι  την Τρίτη ο στρατός σε συγκρούσεις στη διάρκεια επιχειρήσεων στο Σινά, σκότωσε πέντε τρομοκράτες.


Ο ελ Ρεφάι ανέφερε ότι ο στρατός σκότωσε τέσσερις τρομοκράτες στο βόρειο Σινά και κατέστρεψε μια σειρά από κρησφύγετα που χρησιμοποιούνταν για αποθήκευση αυτοσχέδιων βομβών.


Επίσης, οι δυνάμεις ασφαλείας  κατάσχεσαν ένα φορτηγό αυτοκίνητο το οποίο μετέφερε 25 χιλιάδες ‘γύρους’ πυρομαχικών,  τα οποία χρησιμοποιούνται  για την κατασκευή αυτοσχέδιων εκρηκτικών μηχανισμών.


Σε άλλη  μια περιοχή κατά την ίδια επιχείρηση ο αιγυπτιακός στρατός σκότωσε έναν τρομοκράτη και συνέλαβε άλλους τρεις στο κεντρικό Σινά. Ο στρατός κατέστρεψε, επίσης, δύο αυτοκίνητα δυνατότητας κίνησης εκτός δρόμου και τρεις μοτοσικλέτες που χρησιμοποιούσαν οι τρομοκράτες.



(Στοιχεία από Ahram On Line)




               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr