Σκόπια: Διαμαρτυρία VMRO-DPMNE στο Υπουργείο Δικαιοσύνης



“Ζωντανά- Διαμαρτυρία του VMRO-DPMNE μπροστά από το υπουργείο Δικαιοσύνης”, γράφει το δημοσίευμα


Νοέμβριος 29, 2017. 19:57

Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών των Σκοπίων και νυν βουλευτής του VMRO-DPMNE, Αντόνιο Μιλοσόσκι πρωτοστατεί σε διαμαρτυρία μπροστά από το υπουργείο Δικαιοσύνης, για τη σύλληψη μελών και οπαδών του κόμματός του, για τα αιματηρά γεγονότα της 27ης Απριλίου.


Ο Μιλοσόσκι από μικροφώνου δήλωσε ότι «ο ρεβανσισμός θα γεννήσει νέο ρεβανσισμό» και έκανε έκκληση προς τις δικαστικές αρχές λέγοντας ότι ο διαχωρισμός των ανθρώπων θα γεννήσει την αδικία και την εκδίκηση, προσθέτοντας ότι άδικα συνελήφθησαν οι βουλευτές και τα άτομα τα οποία κατηγορούνται για την κατάλυση του κοινοβουλίου τον περασμένο Απρίλιο.


Στις 27 Απριλίου 2017,  ομάδες ατόμων, πρωτοστατούντων βουλευτών του κόμματος του Νίκολα Γκρούεφσκι,  εισέβαλαν στο Κοινοβούλιο των Σκοπίων και με ρόπαλα και λοστούς,  επιτέθηκαν  κατά του νυν πρωθυπουργού Ζόραν Ζάεφ, βουλευτών του SDSM καθώς και σε επικεφαλής αλβανικών κομμάτων, μια ενέργεια που από τον  αρχηγό του VMRO-DPMNE, Νίκολα Γκρούεφσκι χαρακτηρίστηκε ως ‘πατριωτική κίνηση’.


Στη συγκέντρωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης συμμετείχε και ο επικεφαλής της, Νίκολα Γκρούεφσκι καθώς και πρώην υπουργοί της κυβέρνησής του.


(Στοιχεία από makfax.com.mk)
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr