Η τουρκική Ερυθρά Ημισέληνος στην Αλβανία




Δεκέμβριος 12, 2017. 21:01

Η τουρκική Ερυθρά Ημισέληνος πρόσφερε επισιτιστική βοήθεια και άλλα υλικά στους πληγέντες κατοίκους, στις αρχές Δεκεμβρίου, από τις πλημμύρες αρκετών πόλεων στην Αλβανία, αναφέρει το τούρκικο δημοσίευμα.

 "Χαιρετισμούς από τον Ερντογάν"


Κατά τη διάθεση της βοήθειας ο εκπρόσωπος της τουρκικής Ερυθράς Ημισελήνου,  Αμπντουλάχ Τατλίτσι διαβίβασε στις οικογένειες  που επλήγησαν  από τις πλημμύρες τους χαιρετισμούς του προέδρου της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.


Σε δήλωση του ο Τατλίτσι τόνισε ότι η τουρκική αποστολή έχει έρθει στην Αλβανία για να βοηθήσει τον αλβανικό λαό  και ότι θα διανείμει βοήθεια στις πόλεις Αυλώνα, Φίερ και Φούσε Κρούγε.


 "Είμαστε κοντά στους αδελφούς μας να τους βοηθήσουμε"


«Τα φορτηγά υποστήριξής μας έφθασαν την Κυριακή το βράδυ στην Αλβανία και ξεκίνησαν με διανομή στην πόλη Φούσε Κρούγια. Η βοήθεια αποτελείται από τρόφιμα, πακέτα υγιεινής και κουβέρτες. Ευχαριστώ τον Αλβανικό Ερυθρό Σταυρό για τη συνεργασία και την υποστήριξη στη διάθεση της βοήθειας. Η Ερυθρά Ημισέληνος προσπαθεί να βρίσκεται σε όλον τον κόσμο, όπου υπάρχει φυσική καταστροφή. Σήμερα βρισκόμαστε εδώ στην Αλβανία, κοντά στους αδελφούς μας για να τους βοηθήσουμε. Η τουρκική Ερυθρά Ημισέληνος ήταν πάντα παρούσα στα Βαλκάνια και σήμερα είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε όλους τους κατοίκους που επλήγησαν από τις πλημμύρες», είπε ο Τάτλιτσι.


(Στοιχεία από .trt.net.tr)


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr