Τουρκικός Στρατός: «Άμεση πρόσληψη» 9 χιλιάδων αξιωματικών και υπαξιωματικών




Ιανουάριος 8, 2018. 15:16

Άγκυρα.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας,  Νουρεττίν Κανικλί, σε συνέντευξη Τύπου , σήμερα, αναφέρθηκε στο σύστημα εξετάσεων που θα εφαρμοσθεί φέτος  για τις στρατιωτικές σχολές και στον αριθμό των αξιωματικών και υπαξιωματικών που θα προσληφθούν σε τέσσεριςε τομείς του τουρκικού στρατού.


"Ο Κανικλί έδωσε πληροφορίες σχετικά με τον αριθμό των αξιωματικών και των υπαξιωματικών που πρέπει να προσληφθούν φέτος από τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις":

«Για να ανταποκριθούμε στις επείγουσες ανάγκες για το 2018 πρέπει να προσληφθούν  2.427 αξιωματικοί για τον Στρατό Ξηράς, 2.657 υπαξιωματικοί, 693 αξιωματικοί για τη Διοίκηση του Πολεμικού Ναυτικού, καθώς 836 υπαξιωματικοί, 341 αξιωματικοί της Διοίκησης της Πολεμικής Αεροπορίας και 899 υπαξιωματικοί και για τη  Διοίκηση των Ειδικών Δυνάμεων, 300 αξιωματικοί και 600 υπαξιωματικοί. 

Συνολικά- γράφει το δημοσίευμα- :  3.761 αξιωματικοί  και 5992 υπαξιωματικοί έχουν προγραμματισθεί να προσληφθούν», είπε ο υπουργός λέγοντας ότι το σύστημα εξετάσεων θα αρχίσει στις 18 Μαρτίου.


(Στοιχεία από sabah.com.tr)

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr