Συλλαλητήριο Θεσσαλονίκης : ΞΕΦΤΙΛΕΣ...ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ! φωτό



 Οι φωτογραφίες είναι του Γιώργου Τάτσιου
 
 Ιανουάριος 21, 2018. 21:03
Σήμερα έγινε μια μεγαλειώδης συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη. Περίπου 700 χιλιάδες άτομα κατέκλυσαν όλη την παραλία της πρωτεύουσας της Μακεδονίας, από το Λιμάνι μέχρι με το Μέγαρο Μουσικής. Ίσως και πάνω από 700 χιλιάδες Ελλήνων.
 
Αυτοί που ήταν στην εκδήλωση δεν το παρατήρησαν, αλλά κανένα κρατικό κανάλι και ιδιωτικό από τα λεγόμενα 'επίσημα' δεν ασχολήθηκε με το θέμα. Μάλιστα ένα είπε ότι η 'Χρυσή Αυγή' ναύλωσε τα λεωφορεία από την επαρχία... Κατάντια ενημέρωσης, Ξεφτιλισμός της εξουσίας μας, των κυβερνώντων της αντιπολίτευσης και των παρεπιδημούντων της Αθήνας...
Χαρακτηριστικό είναι το ξέσπασμα ενός από τους ομιλητές του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία. Το κείμενο είναι του Γιώργου Τάτσιου- Tatsios Giorgos-  στο Facebook.

ΞΕΦΤΙΛΕΣ...ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ Πλην του 4Ε (ΛΥΔΙΑ), SERRESTV, ΔΙΚΤΥΟ, ΕΝΑCHANNEL και μερικά περιφερειακά τηλεοπτικά κανάλια ΚΑΝΕΝΑ κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας δεν μετέδωσε το ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ της Θεσσαλονίκης. 
500.000 Έλληνες ήταν εκεί. 
Στις ειδήσεις του ΣΚΑΙ κάποιος δημοσιογραφίσκος ψέλλισε κάτι για 30.000 ... η αστυνομία μίλησε για 90.000.
 Ρε πάτε καλά; 
Κι όμως ΜΟΥΓΚΑ...Ξεφτίλες... 
Αυτά συμβαίνουν ΜΟΝΟΝ στη Βόρεια Κορέα...ΜΑΥΡΟ στον ΦΑΣΙΣΜΟ σας σκουλήκια της (δήθεν) ενημέρωσης...ΜΑΥΡΟ...
Σήμερα ο Ελληνικός λαός έστειλε το μνμ. Όποιος δεν έλαβε καλά θα κάνει να το εμπεδώσει. ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ γιατί ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ!
*να μην ξεχάσω...η γιαγιά της τελευταίας φωτογραφίας είναι ... φασίστρια κι αυτή...κοπρόσκυλα, παπαγαλάκια της προπαγάνδας...
ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΛΟΙ www.onomasia.gr