Σκόπια: Ο Μπουτάρης λέει ότι ο Ζάεφ θα αλλάξει τα ονόματα του αεροδρομίου και των οδών




«Μπουτάρης: Ο Ζάεφ μου είπε ότι θα αλλάξει τα ονόματα του αεροδρομίου και των οδών»


Ιανουάριος 3, 2018. 21:34


Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, στην πρόσφατη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό των Σκοπίων, Ζόραν Ζάεφ, στη Θεσσαλονίκη, είπε ότι του υποσχέθηκε να αλλάξει το όνομα του αεροδρομίου και τις πινακίδες στις οδούς.



«Το θέμα του ονόματος βγήκε από το τραπέζι, καθαρά λόγω της ηλιθιότητας των πολιτικών. Οι άνθρωποι θέλουν να βρουν την ταυτότητά τους. Με παραχωρήσεις και από τις δύο πλευρές, αλλά και από την αντιπολίτευση, είναι έτοιμοι για συμβιβασμό.


Ο κ. Ζάεφ είπε ότι θα αλλάξει το όνομα του αεροδρομίου, θα αλλάξει τις ταμπέλες στους δρόμους», είπε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης για το ραδιόφωνο του ελληνικού πρακτορείου ειδήσεων ‘APE-MPE’.


Μάλιστα, ο ίδιος δήλωσε ότι είναι Μακεδόνας και αναφέρθηκε στις εντυπώσεις από την ιδιωτική επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη του πρωθυπουργού των Σκοπίων.


«Λόγω καταγωγής,  δεν υπάρχει μεγαλύτερος Μακεδόνας από εμένα. Η καταγωγή και η ανατροφή μου λένε τα πάντα», δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης στο ραδιόφωνο.


Σχετικά με το θέμα του ονόματος, ο Μπουτάρης σχολίασε ότι βγήκε εκτός δρόμου λόγω της ηλιθιότητας των πολιτικών.


(Στοιχεία από makfax.com.mk)
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr