Ιβάνοφ- Σκόπια: «Ο Στρατός έδειξε ότι μπορεί να αντισταθεί στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει»




Ο τίτλος από το δημοσίευμα


Ιανουάριος 1, 2018. 20:20


Ο πρόεδρος των Σκοπίων και ανώτατος διοικητής των Ενόπλων Δυνάμεων, Γκιόργκε Ιβάνοφ, κατά την πρώτη ημέρα του έτους επισκέφθηκε το στρατόπεδο Τσόγλιγα.



Ο ευχήθηκε στους στρατιώτες να υλοποιηθούν όλες οι επιθυμίες τους και τόνισε ότι έχουν επιδείξει την ετοιμότητά τους στην τήρηση όλων των προτύπων κατά τις συμμετοχές τους σε αποστολές του ΝΑΤΟ.


«Ο στρατός μας έχει δείξει ότι μπορεί να αντισταθεί σε όλες τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει. Έχουμε δει το ρόλο του στρατού κατά τη διάρκεια της παράνομης μετανάστευσης και είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις διαχείρισης κρίσεων, σε κάθε φυσική καταστροφή και ό, τι είναι απαραίτητο  και χρήζει βοήθειας», είπε ο Ιβάνοφ.


Πρόσθεσε ότι ζούμε σε έναν κόσμο που είναι απρόβλεπτος και ότι υπάρχουν νέοι τρόποι πολέμου, όπου ο στρατός πρέπει να έχει σύγχρονα μέσα και να είναι έτοιμος για επιθέσεις στον κυβερνοχώρο.


Στις μονάδες των στρατώνων ‘Τσόγλιγα’ ο πρόεδρος Ιβάνοφ, έκανε δώρο μια τηλεόραση , ενώ οι μονάδες έκαναν άσκηση- επίδειξη προετοιμασίας για μια επίθεση, όπως σημειώνεται.

--
(Στοιχεία από alsat-m.tv, netpress.com.mk )
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr