Υστερία Ljupco Mircevski – Trepet: απειλεί ΝΑΤΟ, ΕΕ, ΟΗΕ και δίνει τελεσίγραφο...

Γράφει ο Γιώργος Εχέδωρος

Είχαμε αναρτήσει πριν από είκοσι μέρες ένα κείμενο σχετικά με την τρομοκρατική οργάνωση ΒΜΡΟ και τον πρόεδρο αυτής, τον κ. Ljupco Mircevski – Trepet.
O Λιούπκο, λοιπόν, μας βρήκε στο διαδίκτυο, μας καταχώρησε στα κατάστιχά του και χθες βράδυ μας απέστειλε ένα κατεβατό (στη διεύθυνση του email μας) για να μας θυμίσει τις αποφάσεις του όπως είχαν αυτές διαμορφωθεί στις 13 Φεβρουαρίου του 2001 για να μας πει πως στέκει εκεί ακλόνητος στις θέσεις του.
Είχαμε, παρακολουθήσει, εδώ και δέκα μέρες το ενδιαφέρον του για το συγκεκριμένο δημοσίευμα στο δεύτερο ιστολόγιο μας «Μακεδονικά ...και άλλα- http://www.echedoros.blogspot.com/ » και δεν μας ξάφνιασε η αποστολή του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του.
Εκείνο που μας εντυπωσίασε είναι οι πάγιες θέσεις του που στρέφονται κατά όλης της ανθρωπότητας!
Μια γεύση μπορεί να πάρει ο αναγνώστης από τον πρόλογό του στο email του (μετά τα αγγλικά ακολουθεί μετάφραση στα ελληνικά):

«The Western World propaganda, discriminations, crimes, and violations against MACEDONIA AND THE MACEDONIAN NATION!Read about the “Democratic”-dictators, racist-nazis, fascist, criminal/bandits, terrorist, barbaric, fanatics and corrupt Western Worlds anti Macedonia propaganda, and anti propaganda the Macedonian Organization VMRO-MNM and anti Mr. Ljupco Mircevski-Trepet propaganda.Read about the Internal Macedonian Revolutionary Organization-Macedonia For The Macedonians (VMRO-MNM)!Declaration of the Internal Macedonian Revolutionary Organization-Macedonia For The Macedonians (VMRO-MNM)!PROGRAMA–STATUT NA VMRO-MNM 1997 g.VMRO-MNM is for United Macedonia and for United Macedonians Macedonia For The Macedonians.PS. Before 1860, "Greece" ("Hellas") did not exist. Neither did any "Greek" ("Hellenism") nationality. Before 1913, no Serbian "Albanian" or "Bulgarian" nationality or country existed. Before the Second World War, no Montenegrin, Croatian, Bosnian or Slovenian nationality or country existed. All of this is old Macedonian territory. As evidence, there are ancient historian maps presented in book Macedonia For The Macedonians.”


Το κείμενο στα ελληνικά:


«Η προπαγάνδα του Δυτικού Κόσμου, οι διακρίσεις, τα εγκλήματα, οι παραβιάσεις κατά της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ και του ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.!

Διαβάστε για τους «Δημοκρατικούς»-δικτάτορες, τους ρατσιστές– ναζιστές, τους φασίστες, τους δολοφόνους/ ληστές, τους τρομοκράτες, βάρβαρους, φανατικούς και τον διεφθαρμένο Δυτικό Κόσμο της αντιμακεδονικής προπαγάνδας και την αντι-προπαγάνδα της Μακεδονικής Οργάνωσης VMRO-MNM και την προπαγάνδα κατά του Ljupco Mircevski-Trepet .
Διαβάστε για την Εσωτερική Μακεδονική Επαναστατική Οργάνωση– Η Μακεδονία για τους Μακεδόνες (VMRO-MNM)!
Διακήρυξη της Εσωτερικής Μακεδονικής Επαναστατικής Οργάνωσης—Η μακεδονία για τους Μακεδόνες (VMRO-MNM)!
Υστερόγραφο.
Πριν από το 1860, Η "Ελλάδα" ( "Ελλάς") δεν υπήρχε. Ούτε καν "ελληνικό" ("Ελληνιστικό") έθνος. Πριν από το 1913, ούτε Σερβική, "Αλβανική" ή "Βουλγαρική" εθνικότητα ή χώρα υπήρχαν.
Πριν από το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, δεν υπήρχε εθνικότητα ή χώρα Μαυροβούνιου, Κροάτιου, Βοσνίου ή Σλοβένιου .
Όλα αυτά είναι παλιά μακεδονικά εδάφη.
Τα αποδεικτικά στοιχεία υπάρχουν σε αρχαίους ιστορικούς χάρτες που παρουσιάζονται στο βιβλίο Μακεδονία για τους Μακεδόνες. "


Θα παρουσιάσουμε ορισμένα ενδεικτικά σημεία της ‘Διακήρυξης’ του που άπτονται του ενδιαφέροντός μας.
Αναφέρει σε κάποιο σημείο για τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ):
«Ο ΟΗΕ δεν υπάρχει για εμάς, δεδομένου ότι υπάρχει διαφθορά. Συνυπάρχουν Μαφία και ληστές μέσα σε αυτήν την Οργάνωση και όσα έχει κάνει για την Μακεδονία ο ΟΗΕ είναι εγκληματικά. Απαιτούμε, για τελευταία φορά, να αφαιρεθεί το όνομα της πΓΔΜ μαζί τον «ανεμιστήρα», τη μή μακεδονική σημαία που είναι ανηρτημένη στη Νέα Υόρκη.»
Για το ΝΑΤΟ θα σημειώσει:
« Το ΝΑΤΟ, είναι μια ναζιστική φασιστική οργάνωση και με βάρβαρη τρομοκρατία έχει καταλάβει όλη τη χώρα της Μακεδονίας από το τέλη του 1998 με τα στρατεύματά της που είναι από εγκληματίες και τοξικομανείς. Είχαμε ζητήσει να εγκαταλείψει το ΝΑΤΟ τη Μακεδονία και να καταβάλλει αποζημίωση για όλες τις καταστροφές που έχει κάνει, όπως για παράδειγμα στους δρόμους, τη γη, τη φύση»...
«Το ΝΑΤΟ δεν ήρθε στη Μακεδονία για να επιβάλλει την ειρήνη αλλά την επιβολή του για να κλέψουν τον πλούτο της Μακεδονίας. Αρχαιολόγοι του ΝΑΤΟ με στρατιώτες σκάβουν μέρα νύκτα για να βρουν και να κλέψουν τα αρχαία μακεδονικά μνημεία, τον χρυσό και το ασήμι»...

Για την Ευρωπαϊκή Ένωση:

"Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι επίσης κατεστραμμένη. Είναι μια μαφιόζική οργάνωση που εμπεριέχει ληστές και εγκληματίες. Η Μακεδονική Οργάνωση τους έχει αποστείλει γραπτώς την κατάσταση που επικρατεί και ζήτησε να σταματήσουν οι παραβιάσεις και η πολιτική των διακρίσεων σε βάρος του μακεδονικού λαού. Η Ε.Ε. πρέπει, επίσης, να σταματήσει να παρεμβαίνει στις εσωτερικές υποθέσεις της Μακεδονίας.»

Επίσης ο Ljupco Mircevski – Trepet αφού λοιδορεί τα γειτονικά προς τη πΓΔΜ κράτη προεξάρχοντος του ελληνικού σημειώνει και λίστα αρχηγών κρατών και πολιτικών που πρέπει καταδικαστούν για εγκλήματα πολέμου στη Χάγη. Δεν διστάζει μάλιστα να δηλώσει πως δίνει τελεσίγραφο στο ΝΑΤΟ:
«Εγώ, ως πρόεδρος της Μακεδονικής Οργάνωσης «VMRO-MNM», είμαι αισιόδοξος, πως μια μέρα θα επιστραφούν όλα όσα έχουν κλαπεί από εμάς. Το VMRO-MNM δίνει στο ΝΑΤΟ τελευταίο τελεσίγραφο, να εγκαταλείψει το μακεδονικό έδαφος εντός τριάντα ημερών»

Όλο το κείμενο του Λιούπκο θα το βρείτε στο διπλανό ιστολόγιο μας, στην αγγλική γλώσσα, όπως μας απεστάλη.
Link: http://echedoros.blogspot.com/2009/12/makedonska-revolucionerna-organizacija.html