Πόρνες με ...leasing

Μάρτιος 30, 2010

Για μια νέα κοινωνική έκλυση γράφει η βουλγαρική εφημερίδα ‘Πρόφιτ’, αναφερόμενη σε νέες ιδέες προώθησης της πορνείας.

«Στην Ιταλία», γράφει η εφημερίδα, «άρχισε να λειτουργεί μια νέα μορφή πορνείας: Υπηρεσία χρηματοδοτικής μίσθωσης γυναικών».

Σε αυτό αναφέρεται η ιταλική εβδομαδιαία ‘Venerdi’ που χαρακτηρίζει τη μορφή αυτή σωματεμπορίας ως ‘νεωτερισμό της πορνείας’. Το ιταλικό έντυπο φιλοξενεί κείμενα της αμερικανής συγγραφέα Σιντχάρντ Καρά από το βιβλίο της «Οι μοίρα του σεξ και η σεξουαλική δουλεία». Η συγγραφέας είναι μέλος της ‘International Association of Free the Slaves’.

Ο νέος τρόπος διακίνησης γυναικών για σεξουαλικές σχέσεις περνάει από πολλά στάδια. «Οι γυναίκες –σκλάβες, ελέγχονται από το κεφάλι μέχρι τα δάκτυλα των ποδιών τους, ώστε να είναι εγγυημένες υγειονομικά για τον πελάτη». Οι επιχειρήσεις του είδους πετάγονται σαν τα μανιτάρια. Η μίσθωση μπορεί να διαρκέσει από 6 έως και 12 μήνες.

Η ιδέα είναι ρουμανική.
Οι πιο ακριβές είναι οι βραζιλιάνες πόρνες, που αγοράζονται με leasing μέχρι 5.000 ευρώ, οι οποίες λαμβάνουν σε κάθε ‘συνεδρίαση’ 40 ευρώ.

Το ίδιο ισχύει και για τις κινέζες. Πιο φθηνές για leasing είναι οι ρωσίδες, οι βουλγάρες και οι μολδαβές, που αγοράζονται με το σύστημα της χρηματοοδοτικής μίσθωσης στα 3500 ευρώ και παίρνουν 30 ευρώ σε κάθε ‘συνεδρίαση’.

Σύμφωνα με την αναφερόμενη συγγραφέα η σεξουαλική δουλεία της μορφής αυτής υπολογίζεται σε 1.200.000 σκλάβες, με κέρδη στις επιχειρήσεις που τις χρησιμοποιούν αυξημένα κατά 40% από την κλασική μέθοδο πορνείας.



Ἂρθρα & Σκέψεις- Γιῶργος Ἐχέδωρος