Σκοπιανό Κόμμα: Η κυβέρνησή σας κύριε Γκρουέφσκι έχει πολλούς γκέι…




Σεπτέμβριος 6, 2010.

Ο αρχηγός του σλαβικού  πολιτικού σχηματισμού-партијата Обединети за Македонија δηλ. «Ενωμένου Κόμματος για τη Μακεδονία», των Σκοπίων, Λιούμπε Μποσκόφσκι, κατηγόρησε χθες την κυβέρνηση του πρωθυπουργού Νίκολα Γκρουέφσκι, ότι  ακολουθεί πολιτική κατά των ομοφυλόφιλων.

Τα παραπάνω γράφει σήμερα η σκοπιανή εφημερίδα ΄Βέστ’, σημειώνει, μάλιστα, χαρακτηριστικά ότι ο Μποσκόφσκι υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση του Γκρουέφσκι έχει αρκετούς gay υπουργούς ( σ.σ. εμείς γνωρίζαμε για ..έναν σκληροτράχηλο) , οι οποίοι δεν έχουν το θάρρος να το δηλώσουν και παρόλα αυτά θεωρούνται ότι είναι υπέρμαχοι της οικογένειας.

« Έχω μια λίστα με γκέι υπουργούς στην κυβέρνηση, που θα τους φανερώσω όταν μου δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία. Φυσικά και δεν αντιτίθεμαι που υπάρχουν ομοφυλόφιλοι στην κυβέρνηση αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υποστηρίζουν μια κοινωνία των διακρίσεων, μια κοινωνία χωρίς ομοφυλόφιλους, ενώ οι ίδιοι συμπεριφέρονται διαφορετικά», δήλωσε ο αρχηγός του σλαβικού αυτού κόμματος και δεν δίστασε να τονίσει:

«Αν είναι …άνδρες ας βγούνε και να πούνε δημόσια ότι είναι …γκέι. Αυτοί αποτελούν μια παράνομη κυβέρνηση, που ενώ υποτίθεται ότι ακολουθεί την ευρωπαϊκή νομοθεσία που είναι κατά των διακρίσεων, εντούτοις το ‘παίζουν’ χριστιανοί και εμφανίζονται άκαμπτοι στα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων στην πΓΔΜ».

Η κόντρα μεταξύ του σλαβικού κόμματος του Λιούμπε Μποσκόφσκι και του Νίκολα Γκρουέφσκι, ξεκίνησε προχθές το Σάββατο, γράφει η αναφερόμενη εφημερίδα, όταν ο πρώτος κατηγόρησε την σκοπιανή κυβέρνηση για ξέπλυμα χρήματος.

Στη διαδικασία της κόντρας αυτής, το σλαβικό ‘Ενωμένο Κόμμα’ απέστειλε επιστολή στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ανοίγοντας το ζήτημα των ομοφυλόφιλων στην …σκληροτράχηλη κυβέρνηση του Γκρουέφσκι…

 Η κυβέρνηση  αντέδρασε με μια δήλωση που ανέφερε ότι το κόμμα αυτό επιδιώκει να βάλει ετικέτα στο κόμμα του Γκρουέφσκι για να κερδίσει ψήφους στις επόμενες εκλογές.

Η  εφημερίδα ‘Βρέμε’, επιπρόσθετα, αναφέρει, ότι η φιλονικία των δύο κομμάτων άρχισε μετά την άρνηση του Γκρουέφσκι να διορίσει έναν υποψήφιο πρόεδρο που τον υποστήριζε ο Μποσκόφσκι.

Ἂρθρα & Σκέψεις- Γιῶργος Ἐχέδωρος