Σερβική “Alo”: Η Χίλαρι Κλίντον, υποστηρικτής του βομβαρδισμού της Σερβίας έρχεται στο Βελιγράδι





Οκτώβριος 6, 2010

Η υπουργός Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον θα είναι και πάλι στο προσκήνιο, όπως πριν 11 χρόνια, να πάρει τις σερβικές δυνάμεις στην προστασία της!, γράφει καυστικά η σερβική εφημερίδα ‘Alo’.

“Είναι αυτή που έπεισε το σύζυγό της Μπιλ Κλίντον, πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, να βομβαρδίσει τη Γιουγκοσλαβία και η οποία θα βρίσκεται  στις 12 και 13 Οκτωβρίου στο Βελιγράδι.

»Η σερβική αστυνομία, ορισμένες στρατιώτες και μυστικές υπηρεσίες, θα βρίσκονται στο υψηλότατο επίπεδο επιφυλακής για την ασφάλειά της.

»Ο βιογράφος του Κλίντον, Gail Shi, έγραψε:

Μετά το σκάνδαλο με τη Μόνικα Λεβίνσκι κατά τη στιγμή που η κρίση στο Κοσσυφοπέδιο βρισκόταν σε μεγάλη ένταση τον κάλεσε από τη Βόρεια Αφρική και τον έπεισε να βομβαρδίσει τη Γιουγκοσλαβία», γράφει η εφημερίδα.

Στις ομιλίες της συγκρίνει το Κοσσυφοπέδιο με το Ολοκαύτωμα γι’ αυτό άλλωστε βρίσκονται οι δυνάμεις του ΝΑΤΟ στο Κόσσοβο.

Ο υπουργός Εσωτερικών Ίβιτσα Ντάτσιτς επιβεβαίωσε τις πληροφορίες της σερβικής εφημερίδας για την προετοιμασία των δυνάμεων ασφαλείας για την επίσκεψη αυτήν.

«Η σερβική πρωτεύουσα θα είναι σε κατάσταση πολιορκίας θα κλείσει η εθνική οδός και ελεύθεροι σκοπευτές θα καλύψουν τη διαδρομή από τις κοντινότερες στέγες.

Ο επικεφαλής του γραφείου πληροφοριών δήλωσε ότι θα δημιουργηθεί ένα κοινό γραφείο του υπουργείου Εσωτερικών, του Στρατού και των μυστικών υπηρεσιών.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα για την ασφάλεια της αμερικανίδας Υπουργού θα μεριμνήσουν και αμερικανοί πράκτορες.

Ἂρθρα & Σκέψεις- Γιῶργος Ἐχέδωρος