Σκοπιανά ΜΜΕ: Καρατζαφέρης κατά Παπανδρέου για ‘Δημοκρατία της Μακεδονίας του Βαρδάρη’

Νοέμβριος 1, 2010.

Η σκοπιανή τηλεόραση του Καναλιού 5 ( Канал 5 Телевизија), στην ιστοσελίδα της, προβάλει τις δηλώσεις του προέδρου του ΛΑΟΣ, Γιώργου Καρατζαφέρη, κατά του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, για το όνομα των Σκοπίων.

Το δημοσίευμα έχει τον τίτλο « Καρατζαφέρης: Να παραδεχθεί ο Παπανδρέου ότι έχει συμφωνήσει για «Δημοκρατία της Μακεδονίας του Βαρδάρη»



Και σημειώνει το δημοσίευμα:

«Ο Παπανδρέου γελοιοποίησε τον ελληνικό λαό», δήλωσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης, σχολιάζοντας τις πρόσφατες εξελίξεις σχετικά με τη διαφορά του ονόματος, μετά τη συνάντηση στις Βρυξέλλες του Έλληνα πρωθυπουργού με τον σκοπιανό ομόλογό του.

Ο πρόεδρος του ακροδεξιού κόμματος ΛΑΟΣ, κατηγόρησε την ελληνική κυβέρνηση, ότι παραχώρησε την ελληνική ιστορία στα Σκόπια.

» Ο Καρατζαφέρης ζήτησε από τον Παπανδρέου να βγει και να παραδεχθεί ότι έχει συμφωνήσει για το όνομα «Δημοκρατία της Μακεδονίας του Βαρδάρη».

‘ Ας το πει τώρα και να έρθει μετά να αναζητήσει ψήφους στη Μακεδονία’, είπε χθες το βράδυ, εν όψει της προγραμματισμένης επίσκεψης του Έλληνα πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη», γράφει το σκοπιανό κείμενο.





Ἂρθρα & Σκέψεις- Γιῶργος Ἐχέδωρος