Δικτατορία στα Σκόπια: Συνέλαβαν τον ιδιοκτήτη του καναλιού ‘Α1’ (Βίντεο)

Δεκέμβριος 24, 2010.

Με χειροπέδες στα χέρια ο ιδιοκτήτης της τηλεόρασης ‘Α1’ Βέλια Ραμκόφσκι και η διευθύντρια του καναλιού Ανέτα Κοσίσκι. Συνελήφθησαν, επίσης και διευθυντικά στελέχη της εταιρίας για να οδηγηθούν σε 12ωρη ανάκριση σε αστυνομικό τμήμα.
«Δικτατορία στην Πράξη! Αυτή είναι η δημοκρατία του Γκρουέφσκι», φώναζε ο ιδιοκτήτης του καναλιού της τηλεόρασης Α1, όταν τον έσερναν οι κουκουλοφόροι, σύμφωνα με εντολή του Δικαστηρίου των Σκοπίων.

Το υπουργείο Εσωτερικών προγραμματίζει σύντομα να δώσει συνέντευξη Τύπου για να εξηγήσει και να ανακοινώσει τα ονόματα των συλληφθέντων, αλλά και αυτών που δεν κατάφεραν να τους συλλάβουν.
Από νωρίς το βράδυ οκτώ τζιπ της αστυνομίας με πενήντα μασκοφόρους των ειδικών δυνάμεων επέδραμαν στον ιδιωτικό σταθμό των Σκοπίων.

Είναι δύσκολο να ληφθούν πληροφορίες για τη συνέχεια των γεγονότων, αλλά είναι γνωστό ότι οι κρατούμενοι θα κρατήσουν το δικαίωμά τους, να μη μιλήσουν στην ανάκριση,ώστε να υπερασπιστούν , στοιχειωδώς, με τη σιωπή τους.

Όπως αναφέρεται, στην ανάκριση έγινε μια μικρή παύση όταν οι συγγενείς των κρατουμένων έφεραν τρόφιμα για τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Το Βίντεο: Диктатура на дело! - Η Δικτατορία στην πράξη!



Τίτλος άρθρου: «Рамковски: Диктатура на дело!»

Πηγή: Σκοπιανή Τηλεόραση Α1, 24.12.2010, 12:36

Ἂρθρα & Σκέψεις- Γιῶργος Ἐχέδωρος