Ρουμανία: Οικογενειακή επιχείρηση με τη σύζυγο στην πορνεία.


“Βγήκα στην πορνεία για να χτίσουμε το σπίτι μας, ισχυρίζεται η 35χρονη Ρουμάνα πόρνη”
Ιανουάριος 26, 2011.

Είναι τριάντα πέντε χρονών και κατάγεται από την Satu Mare. Έγινε πόρνη εδώ και τέσσερα χρόνια, ώστε να καταφέρουν από κοινού με τον σύζυγό της να κτίσουν ένα σπίτι, γράφει η «Avederull» στην ηλεκτρονική έκδοσή της.

«Αρχίσαμε να δημιουργούμε το σπίτι μας πριν από τέσσερα χρόνια. Δεν υπήρχε άλλος τρόπος από το βγω στην πορνεία. Με τα χρήματα που κερδίζω από τους πελάτες, αγοράζουμε κομμάτι – κομμάτι τα αναγκαία υλικά και ο σύζυγός μου φτιάχνει σιγά-σιγά τον σπίτι μας», δήλωσε η Άγγελα Σταν στην αναφερόμενη πηγή πληροφόρησης.

«Μετά από έξι χρόνια γάμου, ο σύζυγός της Κρίστι Σταν, λέει ότι δεν υπήρξε ποτέ ζηλιάρης με την σύντροφο της ζωής της γιατί η σχέση του μαζί της είναι πολύ διαφορετική από εκείνη που έχουν οι πελάτες της.

«Τα πεντακόσια λέι που παίρνω εγώ είναι μηδαμινά για μια αξιοπρεπή ζωή», θα δικαιολογηθεί ο σύζυγός της.

Ο Κρίστι κατάφερε να χτίσει ένα σπίτι 70 τ.μ. σε ένα οικόπεδο που ο ίδιος και η σύζυγός του έλαβαν ως κληρονομιά. Εκτός από τα ποσά που επενδύονται στην κατασκευή της οικοδομής, οι δύο τους, από την πορνεία της γυναίκας του, έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν ένα μικρό νοικοκυριό.

«Έχουμε τρία δωμάτια και ένα μεγάλο σαλόνι τα οποία πρέπει να επενδυθούν με γυψοσανίδες. Μπορεί να κάνω μελλοντικά και μια σοφίτα. Διατηρούσαμε και δύο γουρούνια. Το ένα το έσφαξα τα Χριστούγεννα και έχουμε ακόμη καπνιστό κρέας από αυτό. Στην αυλή θα κάνω μια λιμνούλα και θα βάλω χρυσόψαρα» είπε ο σύζυγος της 35χρονης πόρνης.

Ωστόσο η Άγγελα ισχυρίζεται ότι δεν είναι μια επαγγελματίας πόρνη. Όλα αυτά τα κάνει για να τελειώσουν το σπίτι τους. Αλλά την χτύπησε και αυτήν η κρίση.

«Πριν από ένα χρόνο έβγαζα 200 λέι την ημέρα, τώρα έχω πέσει στα 100. Δεν λιγόστεψαν οι άνδρες, αλλά το περίσσευμά τους».



--

Τίτλος: «Afacere in familie: O femeie sa prostituat 4 ani, pentru a-si ridica o casa cu sotul»
Δημοσιεύθηκε: Antena 1- Romanian, 25.1.2011.

Βαλκανικό Περισκόπιο - Ἂρθρα & Σκέψεις- Γιῶργος Ἐχέδωρος