Σάββατο, 14 Μαΐου 2011

Αλβανικό κανάλι: «Η βία κατά των μεταναστών»


Μάιος 14, 2011.
«Δεν υπάρχει τέλος στις ρατσιστικές επιθέσεις στην Ελλάδα. Μετά τις ακραίες πράξεις βίας κατά των μεταναστών που  ζουν στην ελληνική πρωτεύουσα, ένα άλλο σοβαρό περιστατικό έχει συγκλονίσει τον ελληνικό λαό», αναφέρει η αλβανική τηλεόραση ‘Top Channel’.


Δύο Αλβανοί μετανάστες έγιναν θύματα άγριου ξυλοδαρμού στο Ρέθυμνο της Κρήτης. Οι Αλβανοί, τα ονόματα των οποίων δεν δημοσιοποιήθηκαν, εστάλησαν σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο της πόλης αυτής, εξαιτίας  ξυλοδαρμού από  5 Έλληνες  πολίτες.

Ο ένας από τους δύο είχε σοβαρούς τραυματισμούς και κρατήθηκε στο νοσοκομείο, ενώ ο άλλος ήταν σε καλύτερη κατάσταση και ζήτησε να  πάει στο σπίτι του.

Οι τοπικές πηγές ανέφεραν ότι το περιστατικό συνέβη στις τέσσερις το πρωί. Οι δύο Αλβανοί οδηγούσαν το αυτοκίνητό τους, όταν απειλήθηκαν χωρίς λόγο από μια ομάδα Ελλήνων, οι οποίοι τους φώναζαν να φύγουν, - σύμφωνα με το αλβανικό κανάλι-

«Είστε ξένοι και εδώ είναι Ελλάδα», φώναζαν και επιτέθηκαν στους Αλβανούς με ρόπαλα.

Το περιστατικό αναφέρεται ως  ‘επεισόδιο ξενοφοβίας’ αφού οι επιτιθέμενοι δεν γνώριζαν τους δύο αλλοδαπούς.
--
Πηγή: Top Channel, 13.5.2011.1 σχόλιο:

ΑΡΧΑΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ είπε...

Ενώ το γνωστό και μη εξαιρετέο Top Channel είναι δημοκρατικό και δ ε ν είναι εκείνο το εις έπακρον προπαγανδιστικό τουρκαλβανοτσαμηδοσωβινιστικό πού έκανε απροκάλυπτη ''έφοδο''-''επιδρομή'' 'στη θεσπρωτική ελληνική γη;