Βουλγαρία: Διαμαρτύρονται οι πόρνες των δρόμων



Αύγουστος 24, 2011.

Οι πόρνες  των περιφερειακών οδών της Σόφιας θα διοργανώσουν πορεία 
διαμαρτυρίας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Η Βουλγαρία σήμερα»/ “България днес” οι γυναίκες  που ασκούν πορνεία διαμαρτύρονται γιατί τους τελευταίους μήνες η αστυνομία τις κυνηγάει συνεχώς και δεν τις αφήνουν να ασκήσουν την εργασία τους,  ούτε στις περιφερειακές οδούς.


Η Rennie που είναι μια πόρνη δήλωσε ότι αυτή και οι συνάδελφοί  της  είναι πολύ απελπισμένες και θα κατέβουν στους δρόμους όχι για να βρουν πελάτες, αλλά, για το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν.

«Καταστρέφεται η ζωή μας με αυτές τις παρεμβάσεις της Αστυνομίας. Εμείς, απλά κάνουμε τη δουλειά μας για να βγάλουμε το ψωμί μας», δήλωσε η Ρένι προς την εφημερίδα. Πρόσθεσε, ακόμη, ότι η αστυνομία τις συμπεριφέρεται σαν τα σκυλιά της περιοχής και «έχουν κλείσει 8-9 από εμάς στα κελιά, οι κουβέρτες εκεί είναι τρομερά βρώμικες, μας δαγκώνουν οι ψύλλοι και μας τρώνε τα κουνούπια», δήλωσαν εξοργισμένες οι πόρνες.

Η αστυνομία από την πλευρά της τις βλέπει αλαζονικά και τις συμβουλεύει να μην παραπονιούνται και να βρουν μια αξιοσέβαστη δουλειά, όπως οι άλλες οι γυναίκες.
--
Πηγή: ‘БЛИЦ’