Η τουρκική εταιρία ‘Πήγασος’ συνδέει τα Σκόπια με την Ασία και την Ευρώπη




Αύγουστος 13, 2011.

Η τουρκική αεροπορική εταιρεία «Πήγασος» από την 15η Αυγούστου (Δευτέρα) αρχίζει να πετάει συνδέοντας τα Σκόπια με την Κωνσταντινούπολη,  με συνδυασμό πτήσεων για τη Σμύρνη. Η τιμή προς μια κατεύθυνση είναι μόνο €29,99, συμπεριλαμβανομένων των τελών.

Τα αεροπλάνα της «Πήγασος» θα έχουν δρομολόγια προς την Κωνσταντινούπολη την Τρίτη την Πέμπτη και την Κυριακή, και  προς την Σμύρνη τη Δευτέρα και την Παρασκευή, σύμφωνα με δήλωση της εταιρείας.


Η εταιρεία προσφέρει στους επιβάτες την ευκαιρία να  έχουν πρόσβαση σε προορισμούς των χωρών της Ασίας αλλά και σε ευρωπαϊκού προορισμούς. Οι επιβάτες που εμπιστεύονται την «Πήγασος» είναι σίγουροι γιατί  η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές και ακριβές αεροπορικές εταιρείες.

Η  «Πήγασος» πραγματοποιεί πτήσεις από την Κωνσταντινούπολη σε 19 εγχώριους προορισμούς και 29 διεθνείς.

Οι επιβάτες που ταξιδεύουν από τα Σκόπια, μέσω Κωνσταντινούπολης μπορούν εύκολα να συνδεθούν με δημοφιλείς προορισμούς όπως  Άμστερνταμ, Βερολίνο, Στοκχόλμη, Βηρυτό, Βρυξέλλες, Βασιλεία, Κοπεγχάγη, Ντίσελντορφ,  Κατεχόμενη Κύπρος, Ρώμη, Μόναχο, Παρίσι, Λονδίνο, Στουτγάρδη, Βιέννη και Ζυρίχη.


--
Πηγή: ereport