Η Κλίντον συγχαίρει τους Μουσουλμάνους του Κοσσυφοπεδίου


Νοέμβριος 6, 2011.

Η Αμερικανίδα υπουργός Εξωτερικών, Χίλαρι Κλίντον, συνεχάρη τον Υπουργό Εξωτερικών της Δημοκρατίας του Κοσσόβου, Ενβέρ Χοτζάι με την ευκαιρία του Κουρμπάν Μπαϊράμι.


Η Κλίντον συνεχάρη τον υπουργό Χοτζάι και όλους του μουσουλμάνους για το Κουρμπάν  και τους ευχήθηκε να περάσουν τις διακοπές τους με ειρήνη και χαρά.

“Η γιορτή του Κουρμπάν Μπαϊραμιού είναι μια ευκαιρία για να γιορτάσουμε, στην οποία όλοι οι Μουσουλμάνοι, έρχονται μαζί για να προβληματιστούν με τις αξίες της οικογένειας, της φιλανθρωπίας και της  συνύπαρξής τους στην κοινότητα”.

Επιπρόσθετα, και ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα συνεχάρη την πρόεδρο της Δημοκρατίας του Κοσσυφοπεδίου , Ατιφέρι Γιαχάγκα με την ευκαιρία της Έϊντ αλ Αντά.

«Τη στιγμή που το ετήσιο προσκύνημα στη Μέκκα έχει περατωθεί, η Μισέλ και εγώ, συγχαίρουμε όλους τους Μουσουλμάνους στην Αμερική και σ’ όλο τον κόσμο με την ευκαιρία του Μπαϊραμιού και ιδίως τους προσκυνητές που επιστρέφουν από την επιτυχή εκπλήρωση της υποχρέωσής τους από τον πυλώνα του Ισλάμ. Είμαστε υπερήφανοι που χιλιάδες μουσουλμάνοι-Αμερικανοί ήταν μέρος των τριών εκατομμυρίων μουσουλμάνων στο Χατζ, μέσα από το τελετουργικό του οποίου μας υπενθυμίζει την κοινή γέννηση του προφήτη Αβραάμ και των τριών μεγαλύτερων θρησκειών του κόσμου.
--
Πηγή: inanews