Τα παιδιά των Βουλγαρικών Σχολείων στην Κύπρο συμμετέχουν στο καρναβάλι



Φεβρουάριος 25, 2012.

Λευκωσία- 

Τα παιδιά των βουλγαρικών σχολείων στην Κύπρο σήμερα είχαν ένα πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα. Στην πομπή του Καρναβαλιού συμμετέχουν και οι Βούλγαροι μαθητές, ενώνοντας τα ταλέντα τους, την φαντασία τους  και την ικανότητά τους στη διασκέδαση.


Τα παιδιά από τη Βουλγαρία στην Πάφο, θα σώσουν το φυσικό αέριο  και αυτό είναι το θέμα το οποίο θα διακωμωδηθεί  στο μεγάλο καρναβάλι της πόλης, αφού αυτό είναι το θέμα το οποίο κυριαρχεί στη πολιτική σκηνή και εμπεριέχεται στη σάτιρα.

Τα παιδιά από το βουλγαρικό σχολείο θα απελευθερώσουν τη φαντασία τους σχετικά με τις πρόσφατες γεωτρήσεις του φυσικού αερίου που είναι και το κεντρικό θέμα των συζητήσεων.

Τα παιδιά από  το σχολείο «Άγιος Κλήμης της Αχρίδας» θα συμμετάσχουν  στην εκδήλωση της Λεμεσού. Ενώ το βουλγαρικό σχολείο στην Λευκωσία συμμετείχε  με πριγκίπισσες και πειρατές  το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Στη  καρναβαλική σεζόν στην Κύπρο συμμετέχουν και τα έξι βουλγαρικά σχολεία θα οποία προετοιμάστηκαν για να ανταποκριθούν  στην ‘Μπάμπα Μάρτα’.

Για όλες τις εκδηλώσεις αυτές συνεργάστηκαν όχι μόνο οι μαθητές αλλά  οι μητέρες οι γιαγιάδες και οι πατέρες των παιδιών που δείχνουν κάθε έτος τις δεξιότητες των νεαρών Βουλγάρων  στην Κύπρο.
--

Агенция "КРОСС"