Σκόπια: «Απειλούμαστε από τον Ισλαμικό Ριζοσπαστισμό»



Μάιος 6, 2012.

Σκόπια.

Η υπουργός Εσωτερικών της FYROM, Γκορντάνα Γιανκουλόβσκα σε συνέντευξή της, στο κρατικό πρακτορείο ειδήσεων , ΜΙΑ, με την ευκαιρία της Ημέρας της Αστυνομία , δήλωσε ότι η αστυνομία θα παραμείνει ενωμένη και θα επαγρυπνεί  για μελλοντικές απειλές, αναφέρει το αλβανικό δημοσίευμα.


«Οι πολίτες της χώρας έδειξαν την ωριμότητά τους με την αποτροπή της κλιμάκωσης της βίας μετά τη δολοφονία της πενταπλής δολοφονίας στο Σμίλκοβτσι της περιοχής των Σκοπίων», είπε η υπουργός.

Επανερχόμενη στην πενταπλή δολοφονία, στη διάρκεια της συνέντευξής της, τόνισε ότι οι δολοφονίες στο Σμίλκοβτσι είναι από τις πιο σοβαρές που έχουν παρακολουθήσει τα τελευταία χρόνια το Υπουργείο Εσωτερικών, προσθέτοντας ότι το υπουργείο που διευθύνει δεν  προσκάλεσε ξένες υπηρεσίες πληροφοριών που σχετίζονται με τις δολοφονίες.

«Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε συλλέξει, ο Ισλαμικός Ριζοσπαστισμός έχει επεκταθεί παγκόσμια και η χώρα μας, η FYROM, δεν μπορεί να αποτελεί εξαίρεση και φυσικά δεν βρίσκεται μακριά από τον κίνδυνο αυτόν», δήλωσε Γιανκουλόβσκα.

--
Preshevo