Οι Ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες αποκάλυψαν τρομοκρατικό δίκτυο



Αύγουστος 20, 2012.

Τελ Αβίβ.

Η  Ισραηλινή Υπηρεσία Ασφαλείας «Shin Bet», αποκάλυψε ένα τρομοκρατικό δίκτυο που συνδέεται με το Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης (PFLP), όπως δημοσιεύει σήμερα η ισραηλινή «Jerusalem Post».


Στο δίκτυο αυτό περιλαμβάνονται οι Σαλαάμ Ντιρντισάβι και Γιασάν Κράζα από τη Ραμάλα και οι Αχμέντ Σεΐχ και Γιουσέφ Αλιάν από την Ανάτα.

Οι κατηγορούμενοι είχα φυλακιστεί στο παρελθόν, σύμφωνα με την ανακοίνωση της «Shin Bet».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι τρομοκράτες είχαν αρχίσει να λειτουργούν τον Απρίλιο ή το Μάιο του τρέχοντος έτους και στα σχέδιά τους ήταν εγγεγραμμένες απαγωγές ισραηλινών στρατιωτικών ή πολιτών για αντάλλαγμα με Παλαιστίνιους κρατούμενους.

Το κύριο έργο των τρομοκρατών ήταν η απελευθέρωση του ηγέτη του Εθνικού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης, Αχμάντ Σαντάτ, που βρίσκεται έγκλειστος στις ισραηλινές φυλακές.

Νωρίτερα, όπως σημειώνει το δημοσίευμα, οι ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες εμπόδισαν μια σειρά τρομοκρατικών επιθέσεων που σχεδιάστηκαν από τη λιβανική σιιτική ριζοσπαστική ομάδα «Χεζμπολάχ».

-

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr