Πάνω από ένα εκατομμύριο Σλάβοι των Σκοπίων ήρθαν στην Ελλάδα


http://www.echedoros-a.gr/

 «Οι πολίτες της γειτονικής χώρας δεν πτοούνται από την κυβερνητική προπαγάνδα»

Αύγουστος 12, 2012.

Ο τουρισμός είναι η καλύτερη λύση για τη διάσωση της ελληνικής οικονομίας. Πέρυσι 16, 5 εκατομμύρια τουρίστες επισκέφθηκαν την Ελλάδα, από τους οποίους πάνω από ένα εκατομμύριο ήταν Σλάβοι του Σκοπιανού κράτους.


Φέτος οι προσδοκίες είναι για μια μικρή μείωση, αλλά όχι κάτω των 16 εκατομμυρίων επισκεπτών. Τα στοιχεία αυτά προκύπτουν από την ελληνική ένωση των ταξιδιωτικών οργανισμών, αναφέρει το σκοπιανό δημοσίευμα.

Ο διευθύνων Σύμβουλος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, Γιώργος Δρακόπουλος –γράφει το σλαβικό δημοσίευμα- θα δηλώσει ότι στο ποσοστό αυτό συμπεριλαμβάνονται  και άτομα που έρχονται  και φεύγουν σε καθημερινή βάση, εκτός από τους Ρώσους που παραμένουν συνήθως 10 ημέρες ή τους Αμερικανούς που παραμένουν στην Ελλάδα περίπου 20 ημέρες.

«Φεύγουν ξημερώματα από τα Σκόπια, κάνουν το μπάνιο τους στις ελληνικές παραλίες και γυρίζουν το βράδυ», είπε ο Δρακόπουλος.

--

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr