« Ο Αβραμόπουλος μιλάει σαν νεοναζί της Χρυσής Αυγής»



Σεπτέμβριος 20, 1012.

Ο πρόεδρος  του κινήματος για τη «Φυσική Αλβανία», Κότσο Ντανάι- Koço Danaj, αντέδρασε στην ομιλία του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών Δημήτρη Αβραμόπουλο και στις κατηγορίες κατά της Αλβανίας.


Σύμφωνα με τον Ντανάι, ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών στη στάση απέναντι στην Αλβανία, μιλούσε την ίδια γλώσσα που μιλούν οι νεοναζί της ‘Χρυσής Αυγής’.

Το συνταγματικό δικαστήριο απεφάνθη

Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών θεωρεί ότι έχει κλείσει το θέμα των θαλάσσιων συνόρων, καθώς σύμφωνα με τον ίδιο το θέμα ξανασυζητήθηκε. Αλλά ο ψεύτο-‘δημοκράτης’ Αβραμόπουλος λησμόνησε ότι  στις δημοκρατικές χώρες αυτό μιλά τελευταίο είναι το  Συνταγματικό Δικαστήριο.

Και το Συνταγματικό Δικαστήριο απεφάνθη και υπογράφηκε.

Και πάλι, σε μια δημοκρατική χώρα, όπου το Συνταγματικό Δικαστήριο αποφασίζει, όλοι σιωπούν. Όπως σιωπά η γερμανική κυβέρνηση, μετά την απόφαση του γερμανικού Συνταγματικού Δικαστηρίου σχετικά με το ζήτημα του ευρώ», δήλωσε ο Ντανάι.

' Άρρωστη η Ελληνική Βουλή'

 Ο Αλβανός εθνικιστής θα συνεχίζει ότι ο Αβραμόπουλος κάτω από το πνεύμα του φιλοναζισμού του (frymën e tij pronaziste) παρουσιάζεται ότι ενδιαφέρεται για την αύξηση των ακραίων εθνικιστικών πνευμάτων στην Αλβανία.
«Ξεχνά να πει ότι η Βουλή των Ελλήνων σήμερα είναι ‘άρρωστη’ στην περιοχή που λέγεται Ελλάδα. Και αυτό φαίνεται από το ελληνικό νέο-ναζιστικό κόμμα Χρυσή Αυγή (partia neo-naziste greke Agimi i Artë), που είναι στο Κοινοβούλιο και έχει αυξήσει τη δημοτικότητά του.
»Στην Αλβανία υπάρχει αυξανόμενος εθνικιστικός εξτρεμισμός, αλλά αναβιώνει  το πατριωτικό πνεύμα και αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό της δημοκρατίας.
»Στην Αλβανία υπάρχουν 7 μέλη Έλληνες βουλευτές και δύο υπουργοί στην Κυβέρνηση. Που είναι εδώ το εθνικιστικό πνεύμα; Αντ’ αυτού, υπάρχει πλεόνασμα σεβασμού στις μειονότητες» δήλωσε ο Ντανάι.

"...στο Μοριά κατοικούσαν Αλβανοί"

«Κι αν θέλει να μάθει ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών  για το Μοριά ή Πελοπόννησο, εκεί κάποτε κατοικούνταν  από Αλβανούς. Αλλά σε  όλες τις περιπτώσεις, οι Αλβανοί  τα προβλήματα  επιδιώκουν να τα λύσουν μέσω διαπραγματεύσεων  και με ειρήνη.

Η Αλβανοί θέλουν τη Τσαμουριά -Θεσπρωτία

Οι Αλβανοί απαιτούν για συνομιλίες για Ελεύθερη Ζώνη στη Τσαμουριά (Camëria të shpallet fillimisht Zonë e Lirë midis Shqipërisë dhe Greqisë- Η Τσαμουριά να γίνει Ελεύθερη Ζώνη μεταξύ Αλβανίας και Ελλάδας) Οι Αλβανοί απαιτούν  να καταργηθεί η εμπόλεμος κατάσταση από το ελληνικό κοινοβούλιο με την Αλβανία γιατί από αυτήν δεν απειλείται η Αλβανία αλλά  υπονομεύεται η ίδια η Ελλάδα», πρόσθεσε ο πρόεδρος του Καταλόγου της Φυσικής Αλβανίας (που επιδιώκει την ενσωμάτωση εδαφών από την Ελλάδα, Σκόπια, Σερβία και Μαυροβούνιο στο αλβανικό κράτος).

Να ζητήσει συγνώμη ο Αβραμόπουλος

Σύμφωνα με τον Ντανάι:  Ο Αβραμόπουλος  είναι αναγκαίο να ζητήσει συγνώμη από τους Αλβανούς για τις δράσεις της Χρυσής Αυγής και να θέσει εκτός νόμου  αυτό το νεοναζιστικό πλάσμα.
Αλλά είναι στο ίδιο πνεύμα με τους νεοναζί ο Αβραμόπουλος, στις επιθέσεις κατά των Αλβανών…, γράφει το αλβανικό δημοσίευμα.
--



Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr