Γαλλία: Κάθε χρόνο 4.000 άτομα επιλέγουν το Ισλάμ για θρησκεία



Οκτώβριος 19, 2012.

Αυξάνεται σταθερά μέρα με τη μέρα ο αριθμός των Μουσουλμάνων στη Γαλλία και κάθε χρόνο προστίθενται περίπου 4 χιλιάδες νέοι Μουσουλμάνοι.


Μεταξύ των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης που έχει μεγαλύτερη αύξηση των μουσουλμάνων είναι η Γαλλία,  η χώρα στην οποία οι πολίτες της καθημερινά ασπάζονται το Ισλάμ.

Σύμφωνα με το τούρκικο δημοσίευμα το οποίο επικαλείται  αναφορά της  Deutsch Welle, σημειώνει ότι το γαλλικό υπουργείο Εσωτερικών καταγράφει  περίπου 4.000 άτομα  τα οποία κάθε χρόνο προσέρχονται στη μουσουλμανική θρησκεία.

Έτσι, καθίσταται, το Ισλάμ ως πρώτη επιλογή θρησκείας για τους Γάλλους πολίτες. Σύμφωνα με  την τελευταία καταγραφή, μέσα στο τρέχον έτος,  τουλάχιστον 2.900 άτομα εγκατέλειψαν τον Καθολικισμό και πήγαν στο Ισλάμ, ενώ άλλα 300 άτομα επέλεξαν τον Ιουδαϊσμό.

 Τα στοιχεία του γαλλικού Υπουργείου Εσωτερικών δείχνουν ότι  κατά τα τελευταία χρόνια περίπου 70 χιλιάδες πολίτες ασπάστηκαν τον Ισλαμισμό, αναφέρει το τούρκικο δημοσίευμα.

--

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr