“Το Ιράν απειλεί την Τουρκία!”


Νοέμβριος 28, 2012.

Μετά από τον υπουργό Εξωτερικών του Ιράν Αλί Λαριτζανί, τώρα, ο επικεφαλής του στρατιωτικού συμβουλίου του Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ , ταξίαρχος Γιαντουλάχ Τσαβανί 



θεωρεί ως στρατηγικό λάθος την ανάπτυξη των πυραύλων Patriot στο τούρκικο έδαφος και «αυτό πρέπει να αναγνωριστεί από την Άγκυρα» και πρόσθεσε « αν οι Patriot παρέμβουν στη Συρία, το τίμημα που θα πληρώσει η Άγκυρα θα είναι μια τεράστια καταστροφή, όσο ποτέ δεν έχει δει», είπε.


Η Τουρκία παίζει το παιχνίδι των Δυτικών Σιωνιστών


Ο Ιρανός στρατιωτικός ισχυρίστηκε ότι η Δύση υποστηρίζει την συριακή αντιπολίτευση και αυτό είναι ένα στρατηγικό λάθος «μετά το ξέσπασμα της κρίσης στη Συρία, εισέβαλαν στη Συρία από την Τουρκία  ομάδες που υποστηρίζονταν από τις δυτικές χώρες και το παιχνίδι των σιωνιστών οδήγησε στην καταστροφική ανάφλεξη».

Ο στρατιωτικός σύμβουλος του Χαμενεΐ είπε ότι οι πύραυλοι Patriot δεν θα ενισχύσουν την ασφάλεια της Τουρκίας, «η οποία έχει κατηγορηθεί για προδοσία,  αλλά ότι θα μειώσουν την αξιοπιστία της Άγκυρας στα μάτια των λαών», είπε.





Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr