«Ελλάδα - Απορρίφθηκε η πρόταση για πώληση δύο υποβρυχίων»



Δεκέμβριος 13, 2012.

Η πρόταση που τέθηκε για την πώληση υποβρυχίων, λόγω της οικονομικής κρίσης που διέρχεται η Ελλάδα, απορρίφθηκε από το Υπουργικό Συμβούλιο, αναφέρει το τούρκικο δημοσίευμα.


Προκειμένου να αντιμετωπιστεί η οικονομική δυσχέρεια από την οποία πλήττονται τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά,  είχε προταθεί η πώληση δύο υποβρυχίων τύπου 214, αλλά, τελικά, η πρόταση αυτή δεν έγινε δεκτή από του Υπουργικό Συμβούλιο.

Συνήλθε, σήμερα, το Υπουργικό Συμβούλιο υπό την προεδρία του Έλληνα πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, το οποίο αρνήθηκε την πρόταση, η οποία σχετίζεται με την πώληση των υποβρυχίων, ενώ οι τελικές αποφάσεις για τα υποβρύχια και την αντιμετώπιση των προβλημάτων του Ναυπηγείου, συμφωνήθηκε  να συζητηθούν σε  σειρά συσκέψεων.

Ο ελληνικός Τύπος – γράφει το τούρκικο δημοσίευμα- ανέφερε ότι η κυβέρνηση ως εναλλακτική λύση στο πρόβλημα χρηματοδότησης των ναυπηγείων Σκαραμαγκά,  είχε την πώληση δύο υποβρυχίων τύπου 214, ώστε να αντιμετωπιστεί η αδυναμία πληρωμής των υποχρεώσεων στο ελληνικό ναυπηγείο.

--
Yunan basını, hükümetin, Atina yakınlarındaki Skaramanga Tersaneleri'nin finans sorununa çözüm olarak Yunan Deniz Kuvvetleri'ne ait 214 tipi iki denizaltıyı satışa çıkarmaya hazırlandığını iddia etmişti. The Hellenic Information Team

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr