Τα αλβανικά ΜΜΕ επικρίνουν τον Βαγγέλη Ντούλε



Δεκέμβριος 16, 2012.

Επικρίνεται από τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης ο πρόεδρος του Κόμματος της Ένωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων –ΚΕΑΔ, Βαγγέλης Ντούλε για  τη συνέντευξή του στον Ben Andoni στο JAVA.


 Ο Βαγγέλης Ντούλε δηλώνει ότι τα απογραφικά στοιχεία που παρουσίασε το αλβανικό Ινστιτούτο Στατιστικής δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα, τόσο για τους Ορθόδοξους όσο και για τους Έλληνες.

Μάλιστα, το αλβανικό δημοσίευμα σχολιάζει: «Γιατί ένας πολιτικός και μέλος του Αλβανικού Κοινοβουλίου δεν εμπιστεύεται τους θεσμούς του ιδίου του κράτους στο οποίο συμμετείχε στην κυβέρνηση, αυτό, δηλαδή, είναι ένα ρητορικό ερώτημα»

Επικρίνεται, επίσης, και στην τοποθέτηση του για το λεγόμενο ζήτημα των τσάμηδων.

«Η ιστορία δεν αναδιατυπώνεται, δεν διαπραγματεύεται και δεν διαγράφεται. Το Status quo στην Ευρώπη σήμερα είναι ένα προϊόν που αποφασίστηκε από τις μεγάλες δυνάμεις που κέρδισαν το Δεύτερο Παγκόσμιο πόλεμο» θα τονίσει ο Ντούλε.

Ο Αλβανός συντάκτης όμως έχει άλλη άποψη:  «Ο Ντούλε είναι αποφασισμένος να προστατεύσει τα συμφέροντα του άλλου κράτους (Ελλάδα) σε σχέση με μια ομάδα Αλβανών, ανεξάρτητα ποιο κόμμα εκπροσωπούν»...

--

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr