Τουρκία: «Βαρύ πλήγμα για το PKK στην επαρχία Σιρνάκ»



Δεκέμβριος 26, 2012.

Σε επιχειρήσεις που διεξήχθησαν από το τμήμα της Διοίκησης Χωροφυλακής του Σιρνάκ από τις 23 έως και τις 25 Δεκεμβρίου 2012 τουλάχιστον 12 καταφύγια έχουν καταστραφεί.


Τις τελευταίες ημέρες, εξάλλου, ανακοινώθηκε ότι άλλα 32 καταφύγια του PKK καταστράφηκαν στην ίδια περιοχή  και σύμφωνα με ανακοίνωση της χωροφυλακής καταστράφηκαν συνολικά 44 καταφύγια αυτονομιστών Κούρδων.

Η επιτυχία των επιχειρήσεων έγινε με τη συνδρομή των μυστικών υπηρεσιών με τον εντοπισμό  των ραδιομηνυμάτων.

«Η ανάπτυξη της επαρχίας μας και αύξηση της ευημερίας αποτελεί το μεγαλύτερο εμπόδιο για αυτούς, να παρασύρουν τους κατοίκους της περιοχής στην τρομοκρατία, που έχουν ως στόχο τους δημόσιους υπαλλήλους και τις δυνάμεις ασφαλείας, αγνοώντας τον ιδρώτα του λαού μας που κοπιάζει να κερδίσει το ψωμί του από την εργασία του και έρχονται αυτοί οι τρομοκράτες της αυτονομιστικής οργάνωσης και σφετερίζονται ακόμη και το αίμα των παιδιών των φτωχών οικογενειών με τις πράξεις τους», αναφέρει η (προπαγανδιστική) δήλωση του διοικητή της περιοχής.

--

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr