Σκόπια: Συνάντηση Στέφανο Σανίνο με Αχμέτι και Τάτσι



Ο Αλί Αχμέτι (α) υποδέχεται τον Στέφανο Σανίνο στο Τέτοβο

Ιανουάριος 16, 2013.

Τέτοβο.

Ο Stefano Sannino γενικός διευθυντής της Γενικής Διεύθυνσης της Διεύρυνσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, είχε σήμερα (χθες) το απόγευμα χωριστές συναντήσεις με τους ηγέτες των αλβανικών κομμάτων DUI, Αλί Αχμέτι και του DPA Μεντούχ Τάτσι.


Ο Σανίνο δεν έδωσε συνέντευξη Τύπου, απάντησε μόνο σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.

Περισσότερο ομιλητικός ήταν ο αρχηγός του κόμματος DPA:

«Μιλήσαμε για τη σημερινή κατάσταση της χώρας και τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε τα πράγματα. Η γνώμη μου είναι ότι η κυβέρνηση δεν έχει αρκετή πολιτική βούληση για να καλλιεργήσει τη δημοκρατία. Δεν θα είμαστε μέρος αυτού του παιχνιδιού, θα συνεχίσουμε, όμως,  να συμπεριφερόμαστε εποικοδομητικά. Θα συνεργαστούμε με τη διεθνή κοινότητα για τις δημοτικές εκλογές, ώστε να είναι δίκαιες και πιο δημοκρατικές», δήλωσε ο Μεντούχ Τάτσι, μετά τη συνάντησή του με τον Σανίνο.

«Ο Sannino αποδέχθηκε την ιδέα μου να ενημερωθεί εγγράφως για τα προβλήματα η ΕΕ καθώς και για τις ιδέες μας ότι θα μπορούσε να ενισχύσει την εμπιστοσύνη κατά την ημέρα των εκλογών», δήλωσε ο Τάτσι.

--

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr