Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2013

Κατάρ-Αλβανία- προώθηση των μέσων μαζικής ενημέρωσης


Επίσκεψη του πρέσβη του Κατάρ στο αλβανικό πρακτορείο ειδήσεων


Ιανουάριος 29, 2013.

Τίρανα.

 Η εξοχότητα του Γιουσούφ Χασέν Αλ Σααί, πρέσβης του Κατάρ στα Τίρανα, επισκέφθηκε την Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013 την Αλβανική Τελεγραφική Υπηρεσία (ΑΤΑ), όπου έγινε δεκτός από το γενικό διευθυντή του ιδρύματος αυτού,  Γκεζίμ Ποντγκόριτσα.


 Κατά τη διάρκεια της συνάντησης  ο Ποντγκόριτσα ζήτησε από  τον πρέσβη του Κατάρ, να συνδράμει στην εφαρμογή, όσο το δυνατόν συντομότερα, της συμφωνίας που υπεγράφη στα Τίρανα μεταξύ  του ΑΤΑ και του Πρακτορείου Ειδήσεων του Κατάρ,  κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Εμίρη του Κατάρ Σεΐχ Χαμάντ μπιν Χαλίφα αλ Τανί, στα Τίρανα τον Οκτώβριο του 2011.

Οι δύο συνομιλητές υπογράμμισαν το ρόλο των πρακτορείων ειδήσεων στην  ενημέρωση  των δύο χωρών και στις εξελίξεις σε διάφορους τομείς, όπως η οικονομία, ο πολιτισμός, η ιστορία και ο τουρισμός.

Ο πρέσβης του Κατάρ εξέφρασε την προθυμία του  να επιταχυνθεί η υλοποίηση της συμφωνίας μεταξύ  των δύο πρακτορείων, εκθειάζοντας το σημαντικό ρόλο των μέσων ενημέρωσης  στην κοινή γνώμη, γράφει το αλβανικό πρακτορείο ειδήσεων.

--

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr