Σκόπια: Συνάντηση Πόποσκι με πρέσβεις κρατών μελών της ΕΕ και του ΝΑΤΟ



Φεβρουάριος 7, 2013.

Σκόπια.

Ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκολα Πόποσκι, είχε σήμερα συνάντηση με τους Πρέσβεις των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ.


Ο υπουργός τόνισε στην ομιλία του το ενδιαφέρον της κυβέρνησης του για πρωτοβουλίες καλής γειτονίας. Αναφέρθηκε στις ομάδες εργασίας μεταξύ  Σκοπίων και Βουλγαρίας  που συστάθηκαν για να συζητήσουν όλα τα διμερή θέματα καθώς και την περαιτέρω ενίσχυση της διμερούς συνεργασίας, με στόχο  την αύξηση του επιπέδου εμπιστοσύνης των δύο πλευρών.

Οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν από τις συνεχείς δραστηριότητες της Κυβέρνησης σε τομείς προτεραιότητας όπως είναι οι τοπικές εκλογές και ο υπουργός επεσήμανε τις προόδους που έχουν γίνει.

Ερωτηθείς για την τρέχουσα εσωτερική πολιτική κατάσταση, και τις δραστηριότητες που ασκεί η αντιπολίτευση,  ο Πόποσκι είπε ότι  οι πολιτικοί είναι υπεύθυνοι για την προώθηση των πολιτικών τους εντός των θεσμικών οργάνων και όχι εκτός αυτών.

--

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr