«Οι Σκοπιανοί αλληλοκατηγορούνται και οι Αλβανοί δουλεύουν για τη Μεγάλη Αλβανία»




Φεβρουάριος 8, 2013.

Με αφορμή τη συγκέντρωση των Αλβανών σήμερα στα Σκόπια, έξω από την Πρεσβεία της Σερβίας, οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν για καταπίεση των Αλβανών, στη νότια Σερβία, ο πρόεδρος του σλαβικού κόμματος «Αξιοπρέπεια»- « Ντοστόινστβο»,  Στόγιαντσε Άγγελοφ επεσήμανε τους σκοπούς των Αλβανών.


www.echedoros-a.gr

«Ενώ οι Σλάβοι αλληλοκατηγορούνται για το ποιος είναι μεγαλύτερος προδότης, οι Αλβανοί εργάζονται για να δημιουργήσουν τη Μεγάλη Αλβανία», είπε ο Στόγιαντσε Άγγελοφ, ο οποίος πρόσθεσε ότι οι Αλβανοί έχουν το δικαίωμα να διαμαρτύρονται, αλλά δεν έχουν κανένα δικαίωμα να παρεμβαίνουν στις εσωτερικές υποθέσεις ενός κυρίαρχου κράτους, το οποίο αφαίρεσε ένα μνημείο των βετεράνων Αλβανών του UCK στην πόλη Πρέσεβο.

Ο Άγγελοφ προειδοποίησε  τη στρατηγική που διαφαίνεται για τη δημιουργία της Μεγάλης Αλβανίας και αξιολόγησε ως επικίνδυνη την άποψη του προέδρου των Αλβανών Ιστορικών για ανταλλαγή εδαφών μεταξύ των Σκοπίων και της Σερβίας, με στόχο τη διαμοίραση της περιοχής της Κοιλάδας του Πρέσεβο, όπως επισημαίνει το Α1-ον.

--

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr