Έλληνας τραγουδιστής ακύρωσε συναυλία στα Σκόπια, λόγω κριτικής από τους Έλληνες



Φεβρουάριος 15, 2013.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ένας από τους πιο δημοφιλείς Έλληνες τραγουδιστές επρόκειτο να δώσει συναυλία σε ένα καζίνο στη Γευγελή την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, αλλά ακυρώθηκε η εμφάνισή του, λόγω κριτικής που υπέστη, αναφέρει το Κανάλ 5.


Όταν δημοσιοποιήθηκε σε ιστοσελίδα της Θεσσαλονίκης,  ότι ο Έλληνας τραγουδιστής θα δώσει συναυλία στα Σκόπια, ο Χατζηγιάννης βρέθηκε στο στόχαστρο των επικρίσεων και αποφάσισε να ακυρώσει τη συναυλία.

Ο τραγουδιστής κατάγεται από την Κύπρο και συχνά έχει κοινοποιήσει δημόσια τις απόψεις του για το θέμα της Κύπρου.

«Είναι σαφές ότι η συγκεκριμένη περίπτωση σχετίζεται με την κορύφωση της προεκλογικής εκστρατείας στην Κύπρο και μια τέτοια επιφανειακή προσέγγιση εξυπηρετεί μόνο πολιτικά παιχνίδια. Αυτοί που αμφιβάλουν για την ευαισθησία μου και τη δέσμευσή μου στα εθνικά θέματα ας αναλογισθούν λίγο από πού κατάγομαι», δήλωσε ο τραγουδιστής.

«Δεκάδες Έλληνες καλλιτέχνες τα τελευταία χρόνια έχουν τραγουδήσει στο συγκεκριμένο μέρος. Αμφέβαλε κανείς για το εθνικό φρόνημα ή την πατριωτική φιλοδοξία τους; Επιπλέον, ανέκαθεν η μουσική ταξιδεύει παντού. Συνδέει και φέρνει κοντά τους ανθρώπους», πρόσθεσε – σύμφωνα με το σλαβικό δημοσίευμα.

--

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr