Σκόπια: Συλλογή υπογραφών για την απομάκρυνση του Αλβανού υπουργού Άμυνας




Φεβρουάριος 26, 2013.

Το κόμμα «Αξιοπρέπεια»-( Достоинство) αναλαμβάνει πρωτοβουλία για την συλλογή 150 χιλιάδων υπογραφών,  προκειμένου να γίνει δημοψήφισμα, για την ακύρωση του διορισμού  του υπουργού Άμυνας, Ταλάτ Τζαφέρι, που τον κατηγορούν ότι συμμετείχε ενεργά στο Αλβανικό Απελευθερωτικό Στρατό.


«Οι συμπολίτες μας οι Αλβανοί, αν πραγματικά έχουν σεβασμό, εάν πραγματικά  πιστεύουν σε μια κοινή πατρίδα, αν θέλουν πραγματικά να ζουν σε ειρήνη μαζί μας, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι τα αποκαλυπτικά στοιχεία που βγήκαν στο φως, ερεθίζουν την πλειοψηφία του σλαβικού στοιχείου και ζητάμε να κατανοήσουν το θυμό μας και να απέχουν από προκλήσεις», δήλωσε σήμερα ο Στογιάνσε Άγγελοφ, πρόεδρος του κόμματος αυτού,  στο μνημείο για τους υπερασπιστές στο «Πάρκο για τη Γυναίκα» στην πόλη των Σκοπίων.

Καλεί, όπως δήλωσε, τους Αλβανούς να πείσουν τους πολιτικούς τους ηγέτες να σταματήσουν τις περιττές προκλήσεις προς τους Σλάβους πολίτες  της χώρας μόνο και μόνο για μικροπολιτικά οφέλη.

--

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr