Υπουργός Εσωτ. Γερμανίας: «heraus» από τη Γερμανία οι ριζοσπάστες Ισλαμιστές!



Μάιος 19, 2013.

Βερολίνο.

Ο υπουργός Εσωτερικών της Γερμανίας, Hans-Peter Friedrich, σκοπεύει να διευκολύνει περαιτέρω τις διαδικασίες απέλασης από τη χώρα όσους υποθάλπουν και διασπείρουν θρησκευτικό μίσος.

Ο υπουργός δήλωσε το Σάββατο ότι κατά την προσεχή διάσκεψη των υπουργών Εσωτερικών των ομοσπονδιακών κρατιδίων της Γερμανίας θα υποβάλει προς εξέταση το σχετικό νομοσχέδιο.

«Εκείνοι που σπέρνουν το θρησκευτικό μίσος, θα υποστούν την απέλαση από τη χώρα», είπε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Neue Osnabrücker Zeitung».

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο κίνδυνος για τη Γερμανία προέρχεται από τους Ισλαμιστές  της Γερμανίας που πολεμούν στη Συρία.

Ο φόβος που υπάρχει για τον γερμανικό πολιτικό κόσμο, είναι ότι όταν γυρίσουν όλοι αυτοί από τη Συρία, οι οποίοι έχουν εμποτισθεί με το ριζοσπαστικό ισλαμισμό, θα προσανατολισθούν κατά του γερμανικού κράτους.

Συγκεκριμένα, ο  Hans-Peter Friedrich επεσήμανε ότι  η Συρία (τα στρατόπεδα της συριακής αντιπολίτευσης) έχουν γίνει στρατόπεδα εκπαίδευσης για τους υποστηρικτές της ‘τζιχάντ’ και στη Γερμανία υπάρχουν , ήδη, τριάντα τέτοιες ηγετικές φυσιογνωμίες που υποστηρίζουν το ριζοσπαστικό Ισλάμ.

--

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr