Αλβανία: Συγκέντρωση υπέρ του πρωθυπουργού της Τουρκίας


Ιούνιος 20, 2013.

Συλλαλητήριο πραγματοποιήθηκε, χθες, στα Τίρανα με κεντρικό σύνθημα « Ερντογάν είμαστε μαζί σου», με πρωτοβουλία του πολιτικού σχήματος «Νέο  Κίνημα Αλβανίας» [στα αλβανικά Partia Lëvizja Shqipëria e Re].


Η συγκέντρωση συμπαράστασης προς τον Τούρκο πρωθυπουργό έγινε στην λεωφόρο των Μαρτύρων στα Τίρανα,  από Τούρκους οι οποίοι ζουν  στην αλβανική πρωτεύουσα.

«Στόχος μας είναι να υποστηρίξουμε το Κόμμα της Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης της Τουρκίας, αφού κανείς δεν μπορεί να σταματήσει την πορεία  της  δικαιοσύνης και της ανάπτυξης. Είμαστε εδώ να υποστηρίξουμε το μεγάλο δάσκαλο και ηγέτη Ερντογάν», είπε  ο διοργανωτής της εκδήλωσης Vlashaj.

Και θα συνεχίσει:

«Ορισμένα μέσα ενημέρωσης προώθησαν ψευδή στοιχεία με στόχο την υπονόμευση του πρωθυπουργού της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Το κόμμα της Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης της Τουρκίας αποτελεί παράδειγμα για πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε Τούρκοι και δεν δεχόμαστε τα μέσα ενημέρωσης να δημοσιεύουν μονόπλευρα τα γεγονότα», δήλωσε ο Vlashaj, σύμφωνα με το τούρκικο δημοσίευμα.

--


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr