Τα ρωσικά μη επανδρωμένα βοηθούν το στρατό της Συρίας


Ιούνιος 24, 2013.

Ο στρατιωτικός παρατηρητής της ισραηλινής τηλεόρασης ‘Κανάλι 2’, ο Ρόνι Ντάνιελ, στις 17 Ιουνίου, σε συνέντευξή του αποκάλυψε συγκλονιστικά στοιχεία για τη συμμετοχή της Ρωσίας στον εμφύλιο πόλεμο της Συρίας.

Σύμφωνα με τον Ντάνιελ, «η Ρωσία οργάνωσε όλον τον ουρανό της Συρίας με σύστημα εναέριας επιτήρησης». Τα Drones είναι κατασκευασμένα στη Ρωσία.
Η συλλογή πληροφοριών αποστέλλονται άμεσα στο στρατό της Συρίας.

«Αυτή είναι μια πραγματική βοήθεια. Δίνει τη δυνατότητα στον Άσαντ να λύσει τα προβλήματά του. Χωρίς αυτά τα δεδομένα, ο συριακός στρατός θα ήταν τυφλός, δεν θα ήξερε που να πάει. Η διοργάνωση του συστήματος από τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες, παρέχουν την εικόνα του θεάτρου των επιχειρήσεων και έτσι ο στρατός της Συρίας μπορεί να λειτουργήσει πολύ καλύτερα», είπε χαρακτηριστικά ο Ντάνιελ.


Ο Ντάνιελ επεσήμανε ότι «όσο χρόνο η Δύση χρονοτριβεί και αμφιταλαντεύεται σε αποφάσεις, όπως η ζώνη απαγόρευσης πτήσεων, η Ρωσία δεν χάνει χρόνο».

Η τελευταία υποστηρίζει τη Συρία με την παροχή όπλων, την υποστηρίζει και στο διπλωματικό στίβο. Υπάρχει αποδεδειγμένα συγκεκριμένη στρατιωτική βοήθεια, η οποία θα παίξει ουσιαστικό ρόλο στο πεδίο της μάχης στη Συρία», πρόσθεσε ο στρατιωτικός παρατηρητής.

--


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr