Η ‘Χεζμπολάχ’ συνέλαβε έξι Τυνήσιες ‘τζιχαντίστριες’ του Σεξ


Οκτώβριος 2, 2013.

Δημοσίευμα της 29ης Σεπτεμβρίου στην εφημερίδα της Τυνησίας ‘Αλ Σορούκ’ αναφέρει ότι στα σύνορα Λιβάνου και Συρίας συνελήφθησαν από την ‘Χεζμπολάχ’ έξι γυναίκες από την Τυνησία.


Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι Τυνήσιες μουσουλμάνες προσπαθούσαν να περάσουν στη Συρία για να προσφέρουν στους αντάρτες ‘τζιχάντ’ σεξ.

Αναφέρεται ότι αυτές συνοδεύονταν από την  πρόεδρο του Συλλόγου ...αρωγής πολιτών στο εξωτερικό, ονόματι Μπαντίς Κομπάκ.

Η Κομπάκ δήλωσε ότι βρίσκεται σε συνεχή επαφή με την ‘Χεζμπολάχ’ και προσπαθεί να την πείσει να παραδώσει να κορίτσια στην πρεσβεία της Τυνησίας στη Βηρυτό.

Πληροφορίες για το γεγονός αυτό, έχουν εξαπλωθεί μέσω των κοινωνικών δικτύων τόσο στην Τυνησία, όσο και σε άλλα αραβικά δίκτυα και πολλοί σχολιαστές ανησυχούν για την τύχη των κοριτσιών.

Εν τω μεταξύ η εφημερίδα ‘Αλ Ηαντάθ’ ζήτησε εξηγήσεις από το κίνημα ‘Χεζμπολάχ’.
Μάλιστα ένας ανώνυμος εκπρόσωπος της κινήματος σχολίασε τις συλλήψεις των τζιχαντιστριών πορνών  ότι αυτό δεν ήταν θέμα  της ‘Χεμπολάχ’.

«Υπάρχουν αρκετές μικρότερες ομάδες του λαού μας που σαφώς έχουν καθορισμένες περιοχές ελέγχου στη Συρία για το φαινόμενο αυτό. Η ‘Χεζμπολάχ’ δεν έχει τίποτε να προσφέρει σε αυτήν την μυθώδη περίπτωση που τα μέσα μαζικής ενημέρωσης την έχουν παραφουσκώσει», είπε προσπαθώντας να μετριάσει το φαινόμενο των Τυνήσιων γυναικών στη σύγκρουση.


--




Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr