Ο Τόνι Μπλερ έγινε «πρωθυπουργός της Αλβανίας» για μία ημέρα


Οκτώβριος 3, 2013.

Τίρανα.

Ο επί δέκα χρόνια πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας, ο Τόνι Μπλερ, ανέλαβε το 'τιμόνι' της κυβέρνησης των Τιράνων.


Με ένα συμβολικό τρόπο, καθοδήγησε την αλβανική κυβέρνηση, μαζί με τον Έντι Ράμ στη διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου,  με στόχο στην πραγματοποίηση του οράματος για μια αποτελεσματική διακυβέρνηση που αυτή με τη σειρά της  εστιάζει την προσοχή της  να προσφέρει απτά πράγματα στους πολίτες της χώρας.

«Σήμερα καθόταν στο τραπέζι του Υπουργικού Συμβουλίου, ο μεγάλος ηγέτης και ένα μεγάλος φίλος των Αλβανών, ο Τόνι Μπλερ, που μαζί με την Παγκόσμια Τράπεζα θα μας βοηθήσουν  στη δημιουργία μιας ειδικής μονάδας για τις προτεραιότητες της κυβέρνησης.

Η συνάντηση είναι αξέχαστη, είχαμε μια εντυπωσιακή συνομιλία και θα έχουμε μια περισσότερο αποτελεσματική συνεργασία. Σας ευχαριστούμε ΤΒ (Τόνι Μπλέρ)», γράφει στο μήνυμά του (στο Twitter) ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα.

Ο πρώην πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου, Τόνι Μπλερ, (που τώρα είναι Businessman  και πουλάει μεσολαβήσεις)  είχε φθάσει στα Τίρανα για να συγκεκριμενοποιήσει τη βοήθειά του προς την κυβέρνηση του πρωθυπουργού Έντι Ράμα.

Μετά την Αλβανία ο Μπλερ, πήγε στα Σκόπια, όπου συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό των Σκοπίων, με τη ευκαιρία της συμμετοχής του σε εκδήλωση.


--



Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr