Σκόπια: Ο Στρατός θα προσλάβει 170 επαγγελματίες στρατιώτες


Δεκέμβριος 2, 2013.

Σκόπια.

Το υπουργείο Άμυνας σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι θα γίνει πρόσληψη 170 υποψηφίων που θα καλύψουν θέσεις  επαγγελματιών στρατιωτών.


Οι απαιτήσεις για τους υποψήφιους είναι ελάχιστες αφού  πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, να είναι μικρότεροι των 25 ετών και να έχουν υπηρετήσει εθελοντικά τη θητεία τους.

«Τα άτομα τα οποία θα προσληφθούν  θα εκπροσωπούν όλες τις εθνικές κοινότητες της χώρας και θα γίνει αξιολόγηση βάσει των κριτηρίων του επαγγελματισμού και των ικανοτήτων», σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Τον Ιούλιο ο υφυπουργός Άμυνας , Σάσο Στεφανόφσκι, είχε δηλώσει ότι ο αριθμός των επαγγελματιών στρατιωτών  είναι κάτω από το απαιτούμενο επίπεδο και ανακοίνωσε ότι μέχρι τέλος του έτους θα πρέπει να προσληφθούν τουλάχιστον 250 στρατιώτες.

Ο στρατός διαθέτει επαγγελματίες στρατιώτες και των δύο φύλων στην αεράμυνα, στις επικοινωνίες, στην πυρηνική, βιολογική ή χημική άμυνα και στην εναέρια επιτήρηση.

--



Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr