Σκόπια: Επέστρεψε η αποστολή ISAF από το Αφγανιστάν


Ιανουάριος 20, 2014.

Στο αεροδρόμιο των Σκοπίων προσγειώθηκε σήμερα το αεροπλάνο  της Royal Air Force που έφερε πίσω την 15η  στρατιωτική αποστολή του νοτιοσλαβικού κράτους που έλαβε μέρος στη βοήθεια του  έργου της διοίκησης της ISAF στην Καμπούλ του Αφγανιστάν.




Στην εκ περιτροπής  εξαμηνιαία αποστολή, επικεφαλής ήταν  o συνταγματάρχης Μπόρο Γκλατκόσκι που σημείωσε ότι όλα τα μέλη της 15ης αποστολής που απαρτίζονταν από 156 μέλη έπραξαν με επιμέλεια και υπευθυνότητα τις υποχρεώσεις τους και υπογράμμισε  τις φιλοφρονήσεις και τις ευχαριστίες που έλαβαν οι στρατιώτες των Σκοπίων από τη διοίκηση της ISAF.

Τους συμμετέχοντες στις ειρηνευτικές δυνάμεις του Αφγανιστάν, υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο ο υπουργός Άμυνας των Σκοπίων, Ταλάτα Τζαφέρι, ο οποίος ανακοίνωσε την απόφαση της κυβέρνησης σχετικά με τροποποιήσεις του νόμου περί στρατιωτικής θητεία, όπου θα κατατάσσονται επαγγελματίες στρατιώτες μέχρι το 45ο έτος της ηλικίας τους και κατόπιν θα συνεχίζουν να εργάζονται σε θεσμικά όργανα του νοτιοσλαβικού κράτους, σημειώνει το σλαβικό δημοσίευμα των Σκοπίων.
--



Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr