Συρία: Το κόμμα «Wikileaks» επισκέφθηκε τον Άσαντ


Η φωτό από την “Daily Mail


Ιανουάριος 1, 2014.


Η εφημερίδα «Daily Telegraph» δημοσίευσε ότι αντιπροσωπεία του Κόμματος «Wikileaks» με επικεφαλής τον John Shipton, πατέρα του ιδρυτή του Wikileaks, Julian Assange, επισκέφθηκε τη Συρία στα τέλη του περασμένου μήνα και συναντήθηκε με τον πρόεδρο Μπασάρ αλ Άσσαντ, αναφέρει το λιβανικό πόρταλ ‘Γεγονότα’.


Η βρετανική εφημερίδα ανέφερε ότι η αντιπροσωπεία του κόμματος «Wikileaks» ιδρύθηκε από τον Julian Assange στην Αυστραλία και η επίσκεψη στη Συρία περιγράφεται ως «μέρος ενός ταξιδιού ειρήνης και συμφιλίωσης».

Στο κόμμα, όμως, υπήρξαν αντιδράσεις με τη φωτογραφία στην οποία εμφανίζεται η αντιπροσωπεία του κόμματος με τον John Shipton και τον Μπασάρ Άσαντ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το κόμμα αυτό το οποίο συμμετείχε στις αυστραλιανές εκλογές τον περασμένο Σεπτέμβριο, απέτυχε να κερδίσει οποιαδήποτε κοινοβουλευτική έδρα, ενώ σχεδιάζει τώρα να ανοίξει ένα γραφείο στη Δαμασκό, αντιδρώντας σε κάθε ξένη στρατιωτική επέμβαση στη Συρία.

Ο εκπρόσωποι του αυστραλιανού κόμματος συναντήθηκαν, επίσης, με τον πρωθυπουργό της Συρίας, τον υπουργό Εξωτερικών και τον πρόεδρο του Κοινοβουλίου.

--



Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr