Syrian Observatory: Ισραηλινά μαχητικά βομβάρδισαν τα σύνορα Λιβάνου-Συρίας


Φεβρουάριος 25, 2014.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του συριακού Παρατηρητηρίου για τα Ανθρώπινα δικαιώματα του Συμβουλίου της Αντιπολίτευσης στη Συρία δεν υπάρχουν ακριβείς πληροφορίες για την ισραηλινή αεροπορική επίθεση που έγινε χθες στα σύνορα Λιβάνου-Συρίας.


Στην ανακοίνωσή του αναφέρεται ότι η ισραηλινή πολεμική αεροπορία συγκεκριμένες δράσεις κατά πυραύλων σε βάση που ανήκει στη Χεζμπολάχ.
Πηγή ασφαλείας ανέφερε ότι η ισραηλινή επίθεση έγινε στις 20:15 Gmt, το βράδυ της Δευτέρας στοχεύοντας βάσεις της Χεζμπολάχ, όπου ‘έριξε’ έξι πυραύλους που πιθανόν να έπεσαν στο έδαφος του Λιβάνου, όπως σημειώνεται.

Το Παρατηρητήριο ανέφερε ότι «η ισραηλινή πολεμική αεροπορία βομβάρδισε πυραυλική βάση των δυνάμεων της Χεζμπολάχ, που δραστηριοποιούνται στην περιοχή της Καλαμούν (σύνορα Λιβάνου-Συρίας) και  δεν έγινε γνωστό εάν η περιοχή στόχος ήταν στην πλευρά του Λιβάνου ή της Συρίας.

Οι πληροφορίες πάντως δεν έχουν επιβεβαιωθεί πλήρως, σημειώνει η αλ Χαντάθ, λόγω των αντιφάσεων για το ποιος ήταν ο τελικός στόχος των ισραηλινών πυραύλων.

--



Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr