Ουκρανία: Επιθέσεις του Στρατού στην πόλη Σλάβιανσκ


Μάιος 25, 2014.

Παραμονή των προεδρικών εκλογών στην Ουκρανία, οι επιθέσεις των ουκρανικών στρατευμάτων κατά του ρωσόφωνου πληθυσμού στην πόλη Σλάβιανσκ είναι αμείωτες.



Επί δύο εβδομάδες η πόλη Σλάβιανσκ  ζει σε κατάσταση διαρκούς έντασης- σημειώνει η ενημερωτική ιστοσελίδα της’Σλάβιανσκ’- «Славянск». Οι αψιμαχίες μεταξύ των πολιτοφυλακών  και του ουκρανικού στρατού στους δρόμους της πόλης γίνονται ξαφνικά, χωρίς καμία προειδοποίηση, έτσι οι μάχες γίνονται αντιληπτές, στους κατοίκους, από τις ισχυρές εκρήξεις βαρέων βλημάτων πυροβολικού.
Η κατάσταση αυτή έχει πανικοβάλει τους κατοίκους.

Χθες, συγκεκριμένα την 24η Μαΐου έγινε βομβαρδισμός στην συνοικία ‘Σεμεβίνκα’ , με αποτέλεσμα να  βομβαρδιστούν και να καταστραφούν  πολλά σπίτια, ακόμη και το κτήριο του ψυχιατρικού νοσοκομείου της πόλης.


Οι ασθενείς, του οποίου,  επειγόντως μεταφέρθηκαν σε φορεία στο υπόγειο του νοσοκομείου, σημειώνει η ιστοσελίδα παρέχοντας και σχετικές φωτογραφίες.


--
               


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr